Detalii tehnice, noul Ford E-Transit Custom: până la 217 CP și 1.100 kg sarcină utilă maximă

de Alexandru Monenciu
Joi, 08.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford Pro a publicat o serie de detalii tehnice pentru noul E-Transit Custom, complet electric. Acesta este disponibil cu până la 217 CP, iar sarcina utilă maximă este de 1.100 kilograme.

La 4 luni de la prezentarea oficială, Ford Pro revine acum cu detaliile tehnice ale autoutilitarei complet electrice E-Transit Custom. La acea vreme, americanii au dezvăluit doar autonomia: până la 380 de kilometri cu o singură încărcare.

Ford E-Transit Custom poate fi comandat cu un singur motor electric, iar clienții au de ales între o versiune cu 135 CP, sau una cu 217 CP. În ambele cazuri, cuplul este de 415 Nm.

Bateria are o capacitate netă de 74 kWh. La o stație de încărcare rapidă, de până la 125 kW, repriza 15% - 80% durează 41 de minute. Dacă este utilizată o stație AC de 11 kW, încărcarea completă durează aproape 8 ore.

Potrivit celor de la Ford, noul E-Transit Custom are o sarcină utilă maximă de 1.100 de kilograme și o capacitate de remorcare de 2.000 de kilograme.

În funcție de varianta comandată, volumul util de încărcare variază între 5.8 și 9 metri cubi.

Utilitara cu zero emisii vine echipată cu o punte spate independentă, iar coeficientul aerodinamic a fost îmbunătățiti cu 10% comparativ cu Transit Custom.

Printre tehnologiile regăsite la bord se numără și sistemul ProPower Onboard, o priză ce oferă curent pentru instrumente, lumini și dispozitive externe.

Producția noului Ford E-Transit Custom va debuta în toamna anului 2023, la uzina Ford Otosan din Kocaeli (Turcia).

via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru