Dietă pentru 911 GT3 RS facelift: mai puține kilograme și un look mai agresiv cu noul pachet Weissach

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 28.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În cadrul Salonului Auto de la New York, Porsche a expus un 911 GT3 RS facelift echipat cu pachetul Weissach. Kit-ul pregătit de constructorul german reduce masa totală și promite un look ceva mai agresiv.

Porsche a prezentat 911 GT3 RS facelift în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acum, cu ocazia Salonului Auto de la New York, producătorul german detaliază pachetul Weissach conceput pentru 911 GT3 RS facelift.

Noul kit pregătit de constructorul din Stuttgart oferă un plafon din fibră de carbon și jante din magneziu (opțional). Dacă pe versiunea standard a lui 911 GT3 RS facelift, capota și eleronul din fibră de carbon erau vopsite în culoarea caroseriei, în cazul modelelor echipate cu pachetul Weissach, cele două elemente renunță la acel tratament.

Pentru interior, Porsche a pregătit covorașe mult mai ușoare, dar și padele pentru schimbarea treptelor de viteză din fibră de carbon. Volanul este și el oferit cu o serie de inserții din fibră de carbon. În total, Porsche spune că pachetul Weissach și jantele din magneziu reduc masa totală a lui 911 GT3 RS cu 29 de kilograme.

Porsche 911 GT3 RS facelift este echipat cu un motor de 4.0 litri cu 6 cilindri care produce 520 CP.

Unitatea este cuplată la o cutie de viteze PDK cu 7 trepte. În România, prețurile pentru 911 GT3 RS facelift încep de la 201.500 de euro cu TVA. Pentru moment, prețul pentru pachetul Weissach în România încă nu a fost comunicat. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru