DS X E-Tense: noul concept electric va prezenta viziunea mărcii pentru anul 2035

de Daniel Popescu
Luni, 16.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
DS a publicat un teaser care anunța prezentarea unui concept electric pe nume X E-Tense care va dezvălui viziunea mărcii franceze pentru anul 2035.

DS, brandul premium din cadrul Grupului PSA Peugeot-Citroen, traversează o perioadă dificilă din punct de vedere al vânzărilor, însă încearcă să revină în atenția publicului cu un exercițiu de design.

Constructorul francez a publicat pe rețeaua de socializare Twitter un teaser pentru lansarea unui concept care va fi cunoscut sub numele X E-Tense. Întrucât E-Tense este numele folosit de DS pentru modele electrificate, conceptul va fi cel mai probabil unul electric. În cadrul clipului cu o durată de circa 30 de secunde este evidențiată pentru câteva secunde și silueta conceptului, care sugerează că acesta va fi un sedan sau un coupe.

Pe de altă parte, clipul se încheie cu mesajul "Când echipa DS visează la anul 2035", ceea ce sugerează faptul că noul concept va reprezenta mai degrabă un exercițiu de imaginație pentru designul auto de peste două decenii. Prin urmare, este posibil ca noul concept să nu apară prea curând și într-o versiune de serie.

Constructorul francez traversează în prezent o perioadă plină de schimbări în gama de modele.

DS 4 și DS 5 vor fi eliminate din gamă în această vară, întrucât vânzările modeste ale acestora nu justifică investițiile pentru respectarea noilor teste de emisii WLTP. În paralel, francezii plănuiesc deja o nouă generație pentru DS 4 Crossback, care va fi lansată pe piață în 2020.

Via Caradisiac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru