Echipa Germaniei a câștigat Cupa Națiunilor la Race of Champions

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Duminica, 04.12.2011
Echipa Germaniei a câștigat pentru a cincea oară consecutiv Cupa Națiunilor din cadrul Race of Champions. Astăzi, piloții se înfruntă din nou în cadrul competiției individuale.

Echipa Germaniei formată din Sebastian Vettel și Michael Schumacher au câștigat ieri seară Cupa Națiunilor din cadrul Cursei Campionilor disputată pe Esprit Arena din Dusseldorf, Germania. Această cursă încheie în mod tradițional sezonul de motorsport și aduce împreună cei mai buni piloți ai momentului. Echipa Germaniei a învins în finală echipa Nordic formată din danezul Tom Kristensen, de opt ori învingător la Le Mans și pilotul finalndez de raliuri Juho Hanninen.

Pe parcurs au mai trecut de echipa Marii Britanii formată din Jenson Button și Andy Priaulx și echipa Franței unde au evoluat Sebastian Ogier și Romain Grosjean.

Astăzi are loc competiția individuală unde piloții se vor înfrunta pentru titlul de Campion al Campionilor. Cursa poate fi urmărită live începând cu ora 15.00 pe www.raceofchampions.com.

Via | raceofchampions

Comentarii (1)

  • NEMTII IS THE BEST! EVERRRRRR!!!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru