UPDATE: Ediția din acest an a Salonului Auto de la Detroit a fost anulată: centrul va fi transformat în spital

de Cornel Șocariciu, Foto: NAIAS
Duminica, 29.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ediția 2020 a Salonului Auto de la Detroit a fost anulată. TCF Center, spațiul în care evenimentul din Detroit avea loc, va fi transformat în spital pentru tratarea cazurilor de SARS-CoV-2.

Update: Organizatorii Salonului Auto de la Detroit au anunțat că ediția din acest an a evenimentului de peste Ocean a fost anulată ca urmare a pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. 

"Sănătatea și bunăstarea cetățenilor din Detroit și Michigan sunt primordiale. TCF Center este locul perfect pentru a prelua această funcție (n.r. spital provizoriu) importantă în acest moment critic", a declarat Rod Alberts, directorul executiv NAIAS (North American International Auto Show).

Știrea inițială: 29.03.2020

Ediția din acest an a Salonului Auto de la Detroit ar urma să fie anulată, conform presei din SUA. Agenția Federală pentru Gestionarea Situațiilor de Urgență a decis ca pentru următoarele șase luni, TCF Center, spațiul în care evenimentul din Detroit avea loc, să fie transformat în spital pentru îngrijirea cazurilor infectate cu coronavirus SARS-CoV-2

În cursul zilei de 28 martie, un document intern a fost trimis sponsorilor Salonului Auto de la Detroit, însă pentru moment, organizatorii evenimentului nu au vrut să dea declarații.

Ediția din acest an a Salonului Auto de la Detroit era programată pentru intervalul 9 - 20 iunie.

Toate sumele plătite pentru achiziționarea biletelor pentru evenimentul din vara anului curent vor fi returnate.

Ediția 2020 a Salonului Auto de la Detroit urma să fie prima desfășurată în lunile de vară. Totodată, organizatorii pregătiseră și o serie de evenimente în aer liber, dar și o mulțime de surprize dedicate fanilor producătorilor britanici și italieni.

Salonul Auto de la Detroit va fi reluat în 2021 în intervalul 15 - 26 iunie.

Via | Detroit Free Press | NAIAS

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru