Ediția specială DS 3 Crossback Louvre: până la 155 de cai putere, inclusiv versiune electrică

de Alexandru Monenciu
Joi, 03.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
DS 3 Crossback a primit o ediție specială inspirată de celebrul muzeu Luvru, din Paris. Pentru moment, aceasta este disponibilă numai în Marea Britanie și poate fi comandată inclusiv cu motorizarea pur electrică a modelului francez.

Încă de la debut (2014), marca DS Automobiles a avut o legătură strânsă cu celebrul muzeu Luvru. Pentru a o sărbători, producătorul francez anunță acum o ediție specială, inspirată de acest muzeu, primită de SUV-ul DS 3 Crossback.

DS 3 Crossback Louvre este disponibilă în patru nuanțe: Negru Perla Nera, Gri Artense, Gri Platinum și Pearl Crystal. Indiferent de alegere, plafonul este întotdeauna finisat în culoarea Negru Perla Nera.

Ca elemente speciale, logo-ul ediției a fost amplasat pe capotă, portbagaj și portiere, iar pe grilă, jante și pe carcasele oglinzilor poate fi observată o reprezentare grafică a celebrei piramide de la Luvru. Că tot am pomenit de jante, acestea au diametrul de 18 inch.

Tema aleasă pentru interior este DS Opera, ceea ce înseamnă că scaunele, bordul și portierele sunt îmbrăcate în piele Nappa neagră. Volanul este îmbrăcat, la rândul său, în piele, iar simbolul piramidei și numele ediției speciale au fost aplicate pe diverse elemente.

Probabil cea mai evidentă trimitere către muzeul Luvru este noua aplicație care le permite pasagerilor să vizioneze 182 dintre operele expuse în muzeu, pe ecranul central de 10.3 inch al sistemului multimedia.

Lista include, desigur, și celebra Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci.

Mai mult, fiecare operă este însoțită de un podcast.

În ceea ce privește motorizările, DS 3 Crossback Louvre poate fi comandat alături de propulsoarele pe benzină, PureTech 130 și 155, însă clienții pot bifa și versiunea pur electrică E-Tense.

Așa cum spuneam, cel puțin momentan, ediția specială este disponibilă numai în Marea Britanie.

via DS Automobiles

Comentarii (2)

  • Arata ca Alina Mungiu-Pippidi in miniatura! Sper sa nu se miste la fel!
    3 1
  • netam_nissan
    Are piramida progresistă la care face mătănii pipida plus aduce cu ea la fălci - gușă da-i mai trebuie o eșarfă.

    Ce mă miră e că n-am văzut vreodată un DS-3 din ăsta nou la mine în sat deci are multe succesuri.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru