Ds Automobiles

Joi, 28 Martie | Industrie

DS Automobiles vrea o gamă simplificată: vor exista doar două niveluri de echipare, Pallas și Etoile

Constructorul francez de automobile adoptă o nouă structură de gamă, bazată pe două niveluri de echipare, denumite Pallas și Etoile.
Miercuri, 21 Februarie | Tehnologie

DS Automobiles integrează ChatGPT pe modelele din gamă, ca dotare standard

Începând cu anul 2024, DS Automobiles oferă chatbot-ul cu inteligență artificială ChatGPT pe modelele din gamă, ca dotare standard. Serviciul va fi disponibil în 18 țări.
Luni, 23 Octombrie 2023 | Tehnologie

DS integrează asistentul virtual ChatGPT în mașinile sale

Francezii de la DS anunță integrarea ChatGPT în sistemul multimedia Iris al modelelor DS 3, DS 4, DS 7 și DS 9. Inițial, tehnologia va fi implentată pe 20.000 de vehicule în Europa.
Joi, 08 Iunie 2023 | Concepte

Așa va arăta interiorul viitoarelor modele DS: ecran transparent, curbat, pe toată lățimea bordului

Francezii de la DS Automobiles au publicat primele imagini și informații cu așa numitul concept M.i 21 manifesto. Pe scurt, vorbim despre cum va arăta interiorul viitoarelor modele ale mărcii.
Joi, 09 Martie 2023 | Modele noi

DS 4 și DS 7 se inspiră din lumea modei: ediție specială Esprit de Voyage

Francezii de la DS Automobiles anunță o ediție specială Esprit de Voyage pentru modelele DS 4 și DS 7. Aceasta este inspirată din lumea model și poate fi comandată deja în Franța.
Vineri, 28 Octombrie 2022 | Modele noi

Un DS4 unic pentru Jean-Eric Vergne, dublu campion mondial de Formula E

DS Automobiles va reînnoi parteneriatul pe care îl are cu pilotul Jean-Eric Vergne, dublu campion mondial de Formula E și fost fost pilot de Formula 1. Momentul este marcat cu un exemplar unicat DS 4, configurat chiar de francez.
Vineri, 07 Octombrie 2022 | Modele noi

Francezii de la DS lansează o ediție limitată pentru nava amiral DS 9

Francezii de la DS Automobiles lansează o ediție limitată pentru nava lor amiral. Denumită DS 9 Opera Premiere, aceasta vine în standard cu toate dotările care pot fi bifate atunci când îți configurezi un DS 9.
Miercuri, 05 Octombrie 2022 | Modele noi

Francezii mai șlefuiesc Perla Coroanei: noutăți pentru DS 4 și versiunea sa hibridă

Constructorul francez de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelul DS 4. Printre acestea se numără nivelul de echipare Opera, dar și o autonomie cu 13% mai mare pentru versiunea plug-in hybrid.
Marti, 28 Iunie 2022 | Industrie

Șeful de design al DS Automobiles: "Să ai un interior plin de display-uri este puțin cam stupid"

Potrivit șefului de design al DS Automobiles, să ai un interior plin de display-uri "este puțin cam stupid". Acesta vrea să le elimine din habitaclul viitoarelor modele.
Luni, 27 Iunie 2022 | Modele noi

OFICIAL: DS 7 facelift debutează cu până la 360 CP și design restilizat

Francezii de la DS Automobiles prezintă noul DS 7 facelift. SUV-ul a pierdut sufixul Crossback din denumire, propune motorizări cu până la 360 de cai putere și un design restilizat.
Miercuri, 13 Aprilie 2022 | Siguranta

Euro NCAP: Honda HR-V și DS4 primesc 4 stele la testele de siguranță

Euro NCAP a punctat cu patru stele la testele de siguranță noile Honda HR-V și DS4. Modelul premium al grupului Stellantis a fost testat și cu pachetul Safety Plus, obținând în acest caz 5 stele.
Luni, 07 Februarie 2022 | Concepte

Conceptul electric DS E-Tense Performance debutează cu 815 CP și ecran în locul grilei frontale

Francezii de la DS Automobiles și-au folosit experiența câștigată în Formula E și au lansat acum conceptul electric DS E-Tense Performance. Acesta este echipat cu două motoare și dispune de 815 cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 03 Februarie 2022 | Modele noi

Ediția specială DS 3 Crossback Louvre: până la 155 de cai putere, inclusiv versiune electrică

DS 3 Crossback a primit o ediție specială inspirată de celebrul muzeu Luvru, din Paris. Pentru moment, aceasta este disponibilă numai în Marea Britanie și poate fi comandată inclusiv cu motorizarea pur electrică a modelului francez.
Joi, 02 Decembrie 2021 | Modele noi

Limuzina DS9 primește o versiune plug-in hybrid: 250 CP și 61 km autonomie electrică

Francezii de la DS Automobiles anunță o nouă versiune plug-in hybrid pentru sedanul DS 9. Aceasta a fost denumită DS 9 E-Tense 250 și vine echipată cu un motor pe benzină și unul electric, ambele dezvoltând împreună 250 de cai putere.
Marti, 23 Noiembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Autonomie extinsă pentru DS 3 Crossback electric. Din 2024, marca franceză va lansa numai modele electrice

Francezii de la DS Automobiles anunță o autonomie cu 7% mai mare pentru modelul DS 3 Crossback E-Tense. Din 2024, fiecare model nou lansat va fi exclusiv 100% electric.
Miercuri, 13 Octombrie 2021 | Intern

Prețuri DS 4 în România: start de la 29.900 de euro

Noul DS 4 poate fi comandat acum și pe piața din România. Modelul francez este disponibil în trei niveluri de echipare, iar clienții pot opta inclusiv pentru sistem de propulsie plug-in hybrid.
Marti, 31 August 2021 | Modele noi

Noul DS 4: motorizări cu până la 225 de cai putere și versiune pur electrică din 2024

Francezii de la DS Automobiles își extind gama de modele odată cu debutul oficial al noului DS 4. Acesta este disponibil în trei variante, iar lansarea pe piață este programată pentru al patrulea trimestru din 2021
Marti, 27 Aprilie 2021 | Intern

Prețuri DS9 în România: sedanul premium pornește de la 49.900 de euro

Sedanul DS9 poate fi comandat începând cu 28 aprilie în România. Momentan, clienții au la dispoziție o motorizare pe benzină și una plug-in hybrid, dar ulterior gama va fi completată cu alte două versiuni plug-in hybrid.
Joi, 03 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Informații oficiale despre viitorul DS 4: modelul de clasă compactă va avea versiune plug-in hybrid cu 225 CP și va fi prezentat în prima parte a anului viitor

DS a publicat primele informații oficiale despre viitorul DS 4. Modelul pregătit de constructorul francez va avea la bază o variantă îmbunătățită a arhitecturii EMP2 și va fi disponibil în versiune plug-in hybrid cu 225 CP și autonomie electrică de până la 50 de kilometri.
Vineri, 26 Februarie 2016 | GENEVA 2016

DS E-Tense, replica Citroen pentru cei care visau la supercarul electric Audi R8 e-tron

Brandul francez DS va expune la Salonul de la Geneva conceptul E-Tense, un supercar electric, gata să rivalizeze cu Audi R8 e-tron.

Tag-uri similare

Citroen, Audi R8, Citroen DS, Audi R8 e-tron, supercar electric, Ds Automobiles, DS E-Tense, ds e-tense supercar
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru