DS 4 și DS 7 se inspiră din lumea modei: ediție specială Esprit de Voyage

de Alexandru Monenciu
Joi, 09.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Francezii de la DS Automobiles anunță o ediție specială Esprit de Voyage pentru modelele DS 4 și DS 7. Aceasta este inspirată din lumea model și poate fi comandată deja în Franța.

Modelele celor de la DS Automobiles sunt unele dintre cele mai stilate mașini de pe piață. Acum, constructorul francez de automobile duce lucrurile și mai departe, anunțând o ediție specială pentru DS 4 și DS 7.

Denumită Esprit de Voyage, aceasta este inspirată, desigur, din lumea model și a mișcării Haute Couture. Ediția specială face parte din seria Collection.

Noul DS 4 Esprit de Voyage este bazat pe nivelul de echipare Rivoli și propune o grilă vopsită în negru lucios, cu accente cromate, jante de 19 inch vopsite în Gri Matt Anthracite, interior Gri Granite și bord îmbrăcat în piele Nappa. Logo-ul Esprit de Voyage poate fi regăsit pe ornamentele pragurilor.

Și DS 7 Esprit de Voyage este bazat pe nivelul de echipare Rivoli. Clienții primesc un bord îmbrăcat în piele, logo-ul special pe ornamentele pragurilor și jante Oyama, cu diametrul de 19 inch.

Noile DS 4 și DS 7 Esprit de Voyage vor fi disponibile pe 4 continente. În prezent, acestea pot fi comandate deja în Franța.

via DS Automobiles

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru