DS integrează asistentul virtual ChatGPT în mașinile sale

de Alexandru Monenciu
Luni, 23.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Francezii de la DS anunță integrarea ChatGPT în sistemul multimedia Iris al modelelor DS 3, DS 4, DS 7 și DS 9. Inițial, tehnologia va fi implentată pe 20.000 de vehicule în Europa.

ChatGPT este, fără îndoială, una dintre cele mai mari descoperiri în domeniul inteligenței artificiale din ultimii ani. Acum, francezii de la DS Automobiles anunță că această tehnologie va fi integrată în sistemul multimedia Iris.

În consecință, proprietarii de modele DS 3, DS 4, DS 7 și DS 9 vor purta conversații detaliate cu mașinile lor, în contextul în care asistentul digital de la bord a devenit, în urma integrării ChatGPT, mult mai inteligent.

Șoferul și pasagerii vor putea iniția conversația cu ajutorul frazei "Ok Iris", sau prin intermediul unui buton dedicat de pe volan.

Inițial, asistentul digital cu inteligență artificială va fi implementat pe 20.000 de mașini, în Europa. Tehnologia va fi oferită gratis, pe o perioadă de 6 luni, în Franța, Germania, Marea Britanie, Spania și Italia.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Clar un motiv sa-si cumpere lumea DS… toți bărbații… nu-i așa?; vor să se “angajeze” in discuții elaborate când sunt la volan. Mai nou nici muzică nu mai vreau să aud tot timpul… doar liniște!!!
    Avem pe mobil mai mult decât avem nevoie si super optimizat, cu update-uri regulate șamd.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru