DS Automobiles integrează ChatGPT pe modelele din gamă, ca dotare standard

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 21.02.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Începând cu anul 2024, DS Automobiles oferă chatbot-ul cu inteligență artificială ChatGPT pe modelele din gamă, ca dotare standard. Serviciul va fi disponibil în 18 țări.

În luna octombrie 2023, DS Automobiles a lansat faza pilot de integrare a serviciului ChatGPT pe modelele sale, în piețe ca Franța, Germania, Italia, Spania și Marea Britanie. De atunci, francezii au utilizarea funcției de recunoaștere vocală a crescut cu peste 50%.

Tocmai de aceea, DS Automobiles a luat acum decizia să ofere chatbot-ul cu inteligență artificială ChatGPT ca dotare standard. Îl vor primi modelele DS 3, DS 4, DS 7 și DS 9, echipate cu sistem multimedia DS Iris și livrate începând cu luna martie.

Tehnologia ChatGPT va fi oferită în 18 țări și în 13 limbi. Lista țărilor include, printre altele, Germania, Austria, Belgia, Danemarca, Spania, Irlanda, Italia, Japonia, Franța, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Marea Britanie, Suedia, Elveția și Republica Cehă.

Chatbot-ul este inclus în pachetul Connect Plus, alături de sisteme ca și Connected Navigaton, Remote Controls și E-Remote Controls, Connected Alarm, Send2Nav, EV Trip Planner și e-Routes.

Pachetul este standard pe toate modelele DS Automobiles timp de 3 ani.

via DS Automobiles

Comentarii (2)

  • Și cu ce ajută? În afară de a “hrăni” LLM-ul cu și mai multe informații personale ale șoferului, modului de exploatare a mașinii, obiceiurilor zilnice, destinații preferate, etc, etc și incredibil de intruziv în viața personală?!?
    1 0
  • andrei
    asta ma intreb si eu! banuiesc ca poti sa intrebi tot ce iti trece prin cap si iti raspunde. Nu stiu cum merge in romana insa. Dar eu la volan ascult muzica, nu boti! :D
    probabil poti intreba vremea, traficul, diverse chestii pe care le faci oricum prin mobil.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru