DS Automobiles vrea o gamă simplificată: vor exista doar două niveluri de echipare, Pallas și Etoile

de Alexandru Monenciu
Joi, 28.03.2024
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul francez de automobile adoptă o nouă structură de gamă, bazată pe două niveluri de echipare, denumite Pallas și Etoile.

Foarte mulți producători de automobile au adoptat, în ultimii ani, o structură de gamă simplificată. Cu alte cuvinte, nu mai ai 4,5 niveluri de echipare, ci doar două sau chiar mai puține.

Francezii de la DS Automobiles adoptă și ei o structură de gamă, în 2024, mai compactă, bazată pe două niveluri de echipare. Acestea sunt denumite Pallas și Etoile și, deloc surprinzător, își au originile în capitala franceză.

Pallas revine în gama DS după o pauză de șase decenii, denumirea fiind inspirată de distincția Palace care se acordă celor mai luxoase hoteluri de 5 stele. De cealaltă parte, Etoile, termen utilizat în premieră de DS, este un simbol al Pieței Charles-de-Gaulle, cunoscută anterior ca Place de l'Etoile.

Fiecare versiune va avea propria siglă: Pallas combină intrarea într-un mare palat parizian și Axa istorică a Parisului, iar Etoile ilustrează o rază luminoasă a celor 12 bulevarde care converg spre Piața Charles-de-Gaulle din Paris.

via DS Automobiles

Comentarii (3)

  • Și de ce nu încep prin a simplifica denumirile lor… sunt oricum, dar deloc sugestive
    0 3
  • Cei de la DS nu dau deloc discount-uri, au niste preturi ENORME la masini...Spre ex, un DS4 PHEV, nu-l iei sub 46k, ceea ce mi se pare enorm ptr un peugeot mai fancy.
    2 3
  • Massor
    "ci doar doua, sau chiar mai putine." ... Profund...din putzul gandirii!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru