Ediție aniversară Land Rover Defender pentru 75 de ani de la debutul modelului

de Tiberiu Safta
Miercuri, 14.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Land Rover a lansat o ediție aniversară pentru Defender, numită 75th Limited Edition. Noul model marchează 75 de ani de la debutul primului model de serie al mărcii britanice și aduce o vopsea verde specială.

Anul acesta, constructorul britanic de mașini de teren sărbătorește 75 de ani de la debutul primului său model de serie, Land Rover Series 1. Pentru a marca acest eveniment, Land Rover a lansat o ediție aniversară pentru modelul Defender, numită 75th Limited Edition.

Noua ediție specială este disponibilă pentru versiunile Defender 90 și 110, dar nu și pentru Defender 130. Ediția aniversară este bazată pe specificația HSE și aduce o vopsea verde specială. Culoarea, numită Grasmere Green, este prezentă și la jante. Tot la exterior, la portiera portbagajului, găsim o grafică specială cu inscripția "75 Years".

Culoarea verde specială se regăsește și la interior, pe planșa de bord și pe panourile portierelor. Scaunele sunt îmbrăcate în piele neagră, iar maneta schimbătorului de viteze este îmbrăcată într-un material textil botezat Robustec. Land Rover spune despre această țesătură că este cea mai robustă dintre toate celelalte materiale disponibile la interior.

Modelul vine cu o serie de dotări în echiparea standard.

Aici putem menționa: faruri LED Matrix, cameră 3D de 360 de grade, sistem multimedia Pivi Pro cu ecran de 11.4 inch, heads-up display, încărcător wireless, sistem audio Meridian și sistemul Configurable Terrain Response. De asemenea, plafonul este pliabil, iar opțional este disponibil și un plafon panoramic glisant.

Tot opțional, clienții își pot echipa modelul cu anvelope all-season și cu un cârlig de remorcare acționat electric. Aici avem și scaune față reglabile în 14 direcții cu funcție de memorie.

Noul Land Rover Defender 75th Limited Edition este disponibil cu 3 motorizări: unitatea pe benzină P400, propulsorul diesel D300 și motorul hibrid cu încărcare la priză P400e.

Odată cu lansarea noii ediții speciale, Land Rover va oferi și o colecție vestimentară nouă, care va celebra cei 75 de ani de existență. Prețul noului model pleacă de la 99.130 de euro pentru varianta 90, respectiv de la 103.740 de euro pentru varianta 110.

via Land Rover

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru