Ediție limitată pentru Toyota Supra în Europa: vor exista doar 100 de exemplare

de Alexandru Monenciu
Vineri, 23.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota prezintă ediția specială GR Supra GT4 100th Edition Tribute. Producția va fi limitată la doar 100 de exemplare pentru Bătrânul Continent.

Pentru a marca a 100-a versiune Supra GT4, pregătită special pentru competiții, Toyota a lansat o ediție specială în Japonia. Acum, GR Supra GT4 100th Edition Tribute a ajuns și în Europa, unde va fi limitată tot la 100 de exemplare.

Toate cele 100 de unități vor fi vopsite în nuanța Portocaliu Plasma, vor avea jante de 19 inch, finisate în negru mat, și etriere negre.

Pentru interior, Toyota a pregătit cusături portocalii și o tapițerie din piele întoarsă. Nu lipsesc, desigur, emblemele GT4 100th Edition Tribute și plăcuțele înseriate.

Ediția specială GR Supra ascunde sub capotă motorul de 3.0 litri, care dezvoltă 340 de cai putere. Unitatea cu 6 cilindri în linie este conectată exclusiv la o transmisie manuală cu șase rapoarte.

Vine, de asemenea, cu o suspensie revizuită, dar și cu o direcție mult mai precisă.

Constructorul nipon nu a anunțat prețurile, dar a precizat că noua ediție specială GR Supra GT4 100th Edition Tribute va fi disponibilă, în Europa, în scurt timp.

via Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru