Ediție specială pentru Mercedes-AMG S63 E Performance: preț de 208.000 euro

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 05.04.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile prezintă ediția specială Edition 1 pentru noul S63 E Performance. În Germania, prețurile pornesc de la 208.392 de euro.

Spre deosebire de fratele mai mic, C63 E Performance, care a trecut la un motor de 2.0 litri, noul S 63 E Performance păstrează uriașul motor V8 de 4.0 litri, twin-turbo. Alături de el lucrează acum o unitate electrică.

Așadar, avem de-a face cu o limuzină plug-in hybrid, iar la 802 CP și 1.430 Nm, vorbim despre cel mai puternic Clasa S din istorie.

Pentru a atrage și mai mulți clienți, Mercedes-AMG S63 E Performance poate fi comandat acum într-o ediție specială, denumită Edition 1. Aceasta pornește de la 208.392 de euro în Germania.

În această sumă intră culoarea exterioară Manufaktur Alpine Grey Uni, jantele forjate AMG, cu diametrul de 21 de inch și pachetul exterior AMG Night Package. Nu lipsesc geamurile cu tentă fumurie și etrierele roșii.

Pentru interior, germanii au pregătit tapițerie din piele Nappa neagră, accente roșii și un volan îmbrăcat, de asemenea, în piele Nappa. Logo-ul Edition 1 a fost gravat pe consola centrală.

Primele exemplare Mercedes-AMG S63 E Performance Edition 1 vor fi livrate, în Germania, luna viitoare.

via Mercedes-AMG

Comentarii (1)

  • Sub pozele astea pot scrie cei de la Mercedes linistiti

    The best or nothing
    10 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru