Ediție specială pentru Toyota GR Supra: tribut adus legendarei Supra Mk4

de Alexandru Monenciu
Joi, 22.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota prezintă noua ediție specială GR Supra 45th Anniversary. Un tribut adus legendarei Supra Mk4, aceasta va fi replicată în doar 900 de exemplare, toate fiind destinate pieței din SUA.

A patra generație Toyota Supra a fost ridicată la rang de legendă, în mare parte datorită motorului 2JZ GTE. Desigur, a câștigat popularitate și mulțumită apariției pe marile ecrane, în franciza Fast & Furious.

Ca un tribut adus acestei generații, Toyota prezintă acum noua ediție specială GR Supra 45th Anniversary. Vor exista doar 900 de exemplare, destinate exclusiv pieței din SUA.

Primele 450 de unități vor fi vopsite în nuanța Mikan Blast, iar restul în Absolute Zero.

Indiferent de culoarea exterioară, Toyota GR Supra 45th Anniversary vine echipată cu jante de 19 inch, vopsite în negru mat, etriere negre, grafică specială și un eleron ajustabil manual.

Noua ediție specială ascunde sub capotă motorul de 3.0 litri, cu șase cilindri în linie, care dezvoltă 382 CP (în SUA). Unitatea poate fi alăturată fie unei transmisii manuale, fie uneia automate.

Lansarea pe piață este programată pentru toamna acestui an.

via Carscoops

Comentarii (7)

  • Octavian
    Personal Supra A80 mi se pare prea overrated , și dacă nu ar avea 2jz-ul ar fii ca orice masina din ani 90s-2000s . Lume o cumpăra doar pt motor . Și acum să fiu sincer imi place mai mult motorul RB de la Nissan și Wankel de la Mazda. Asta este părere mea acum voi puteți avea alta
    2 1
  • Îi aducem tribut când nu o să mai fie produsă şi o să stea în muzeu la naftalină !!

    Până atunci 3 litri ăştia papă oxigen pe bandă rulantă !!!

    CO2 produs de la arderea de benzină, diesel, gaz metan rămâne în atmosferă PENTRU ETERNITATE !

    Aia cu captat CO2 da, merge, un pilot, dar recuperează zeci de litri pe an, în timp ce se aruncă sute de milioane, dacă nu, miliarde de litri CO2 anual !!!

    Adică fiecare an o să fie IREVERSIBIL MAI FIERBINTE decât anul anterior !

    Doar dacă s-ar extrage CO2 cu 1 miliard de maşini de extras CO2 , care costă 900$ pe litru... ceea ce e utopic, o minciună, o fantezie.


    Chiar dacă mâine toate automobilele sunt electrice, imobilele cu pompe de căldură, curentul generat doar hidro, solar, eolian şi nuclear.... nu am face decât să oprim încălzirea globală şi nu să o şi inversăm.

    Dar ne dă şansa să oprim acest proces dezastruos până găsim soluţii de a ne păstra planeta pentru generaţiile copiilor noştri.
    3 6
  • Banditos
    "CO2 produs ....rămâne în atmosferă PENTRU ETERNITATE !"

    analfabet functional, ignorant notoriu, extremist cu ochelari de cal, agramat stiintific, incult cu pretentii de expert inchipuit

    ai auzit de legea conservarii materiei? ai auzit de metamorfoza? ai auzit de circuitul geologic al carbonului?

    ba baiatule, tampeniile pe care le scrii zilnic dovedesc ca esti cel mai ineficient, prost si idiot agent al ecologistilor. Si asta de cand s-a inventat motorul termic. Elucubratiile tale zilnice se inscriu si descriu perfect termenul de TROLL de cea mai joasa si oribila speta. Datorita analfabetilor ca tine se duce dracului miscarea eco. Tot felul de neaveniti ca tine isi dau cu pararea si isi urla incompetenta la orice ora si ocazie oferind prilejul oricui cu minime cunostinte despre natura sa iti combata "valorile" aproape instantaneu.

    mai bine TACI!
    5 1
  • Seriff
    @Mike, pensatii ca tine ar trebui sa fie la muzeu, dar mai degraba la spitalul de nebuni.
    3 1
  • Omu’
    Mai degrabă, tribut adus legendarului Z3
    0 0
  • Seriff
    ''Chiar dacă mâine toate automobilele sunt electrice, imobilele cu pompe de căldură, curentul generat doar hidro, solar, eolian şi nuclear.... nu am face decât să oprim încălzirea globală şi nu să o şi inversăm.''
    Asta se va intampla cand o face plopul pere si rachita micsunele, sunt curios ce o fuma acest personaj.
    2 0
  • Gicacontra
    Sa gândit cineva ca poate pământul se apropie de soare și în același timp și viteza de revoluție a încetinit. Cind o sa ne trezim nu o sa mai fie nimic de făcut. Din cauza asta avem incalzire globala.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru