Ediție specială Toyota Supra GT4 100th Edition Tribute: elemente din fibră de carbon și cutie manuală

de Tiberiu Safta
Marti, 05.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a lansat o nouă ediție specială pentru Supra. Noua ediție este botezată GT4 100th Edition Tribute și aduce o grafică specială, elemente din fibră de carbon și o cutie manuală. Doar 100 de exemplare vor fi produse.

Constructorul nipon tocmai a dezvăluit o nouă ediție specială pentru modelul său de performanță Supra. Cea mai proaspătă ediție este botezată GT4 100th Edition Tribute și este inspirată de versiunea de competiție Supra GT4. Alături de asta, noua ediție este bazată pe versiunea Supra Lightweight.

Noua ediție va fi disponibilă exclusiv în Europa, iar producția va fi limitată la doar 100 de exemplare, așa cum sugerează numele său. Pentru această ediție, Supra primește o vopsea specială care combină nuanțe de portocaliu închis, negru, auriu și puțin gri, o vopsea inspirată de mașinile de curse ale mărcii.

Ediția primește și o serie de accesorii exclusive din partea diviziei Gazoo Racing și AC Schnitzer. Aici amintim de un spoiler frontal nou, capace ale oglinzilor din fibră de carbon, un eleron nou, etriere vopsite în negru și o evacuare nouă din partea celor de la Milltek.

Modelul mai primește jante ușoare vopsite într-o culoare aurie, precum și o suspensie Bilstein Evo T1, cu amortizoare reglabile.

Garda la sol este mai mică cu 35 de milimetri față de versiunea obișnuită a lui Supra.

La final, sub capota noii ediții speciale se regăsește motorul de 3.0 litri de 382 de cai putere, cuplat la o cutie manuală cu 6 trepte. Toyota nu a dezvăluit mai multe detalii despre performanțele noii ediții speciale.

Noua Toyota Supra GT4 100th Edition Tribute va fi produsă în doar 100 de exemplare. În Germania, prețul de pornire al noului model este de 68.900 de euro.

via Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru