Ediție specială Volkswagen T-Roc Cabriolet Edition Grey: producție limitată la 999 de exemplare

de Tiberiu Safta
Joi, 15.12.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a lansat noua ediție specială Edition Grey pentru varianta decapotabilă a lui T-Roc. Noul model este oferit cu o vopsea gri mată exclusivă, iar producția ediției speciale va fi limitată la doar 999 de exemplare.

Varianta decapotabilă a crossover-ului Volkswagen T-Roc primește o ediție specială, limitată la o producție de sub 1000 de exemplare. Noua ediție poartă numele Grey Edition și, așa cum sugerează chiar numele, modelul special este vopsit într-o culoare gri mată.

Alături de culoarea exclusivă, Volkswagen T-Roc Cabriolet Grey Edition primește și accente negre la exterior, iar modelul este bazat pe linia de echipare R-Line. Astfel, mai multe elemente ale caroseriei, precum protecțiile din zona aripilor, mânerele portierelor, capacele oglinzilor, eleronul spate și jantele sunt toate vopsite în negru.

Din pachetul de dotări standard fac parte: un pachet de iarnă, care include scaune încălzite și volan încălzit, faruri LED Matrix IQ Light, cu funcție automată pentru faza lungă, cameră pentru marșarier, sistem de navigație Discover Media și pachetul de asistență IQ Drive, care include un asistent de călătorii, de menținere a benzii de rulare și de schimbarea acesteia.

Cu aceste dotări în oferta standard, Volkswagen apreciază noua ediție limitată ca fiind mai ieftină cu circa 1400 de euro față de echiparea R-Line oferită în mod obișnuit.

Bineînțeles, există și câteva dotări opționale disponibile, cum ar fi: jante de 19 inch, șasiu adaptiv DCC, sistem de navigație Discover Pro și sistem audio Beats.

Noul Volkswagen T-Roc Cabriolet Grey Edition va fi construit în doar 999 de exemplare și va fi disponibil cu motorul pe benzină TSI de 1.5 litri și 150 de cai putere. Prețul de pornire este de 46.470 de euro pe piața din Germania, iar livrările vor începe în februarie 2023.

via Volkswagen

Comentarii (4)

  • 50 shades of grey

    Ai mama, 46500 Euro si cica economisesti 1400 euro, deci un R line e pe la 48000? Jesus Christ!

    Un VW Polo decapotabil si cu motor de 1,5 ajunge la pretul asta, am innebunit cu totii.

    Cine mai cumpara masini noi in ziua de azi?
    12 0
  • Seriff
    Suv cabrio, ce hidosenie, de pret ce sa mai zic, a innebunit planeta
    9 0
  • Omu’
    Mașină pentru cei care se pensează.
    6 2
  • Fiind TSI poluantă, mai bine o limitau la zero exemplare

    Iar la banii ăştia, îţi cumperi un SH frumos decapotabil şi un kit electric şi plăteşti conversia
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru