Ediţii speciale pentru BMW Seria 3: Edition Sport Line Shadow, Edition Luxury Line Purity şi Edition M Sport Shadow

de Daniel Popescu
Joi, 11.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW Seria 3 va primi în iulie 3 ediţii speciale cu accente sportive, exclusiviste şi dinamice, numite Edition Sport Line Shadow, Edition Luxury Line Purity şi Edition M Sport Shadow.

Pe lângă noutăţile anunţate pentru BMW Seria 1 şi BMW Seria 2, constructorul german a pregătit câteva surprize şi pentru BMW Seria 3. Astfel, începând din luna iulie, modelul de segment D va fi disponibil în 3 noi versiuni speciale, fiecare dntre ele adresate unui public diferit.

BMW Seria 3 Edition Sport Line Shadow beneficiază de accente sportive precum inserţii negre pentru ansamblurile farurilor, grilă şi prizele de aer inferioare, în timp ce jantele din aliaj au 18 inch şi culoare exclusivă Jet Black. La interior, panoul de bord a primit o cusătură contrastantă distinctivă, iar volanul sport beneficiază de căptuşeală şi o suprafaţă aderenţă. La rândul lor, scaunele sport au o combinaţie de stofă şi piele.

La rândul ei, ediţia specială Edition Luxury Line Purity este una cu caracter exclusivist cu dotări exterioare specifice care includ geamurile laterale, inserţiile prizelor de aer, barele şi conturile grilei BMW a radiatorului, capacul barei spate şi ţevile de eşapament ale evacuării.

Jantele standard au 17 inch, dar opţional sunt disponibile şi cele de 19 inch.

Nu în ultimul rând, BMW Seria 3 Edition M Sport Shadow are un caracter dinamic prin faruri negre şi inserţii de culoare închisă ale stopurilor, dar şi datorită grilei radiatorului de culoare neagră şi a ţevilor de eşapament ale evacuării în Chrome Black. La interior se remarcă scaunele sport tapiţate cu piele neagră cu cusături albastre contrastante şi benzile decorative de interior Dark Aluminium Carbon cu benzi de accent Pearl Gloss Chrome.

În plus, BMW a anunţat câteva noutăţi şi pentru versiunea standard a lui Seria 3, care va include în viitor faruri LED şi proiectoare de ceaţă LED, în timp ce sistemul iDrive va include în premieră un display central touch.

Via BMW

Comentarii (2)

  • ...Aha,au inceput editiile...e clar!
    7 3
  • auzi la el : faruri negre !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru