Electrificare și în gama DS: anul viitor vom vedea primul lor SUV electric

de Cornel Șocariciu
Luni, 18.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Brandul DS vrea să lanseze un SUV electric de segment B în 2018. Debutul comercial ar urma să aibă loc în 2019, an în care vom vedea și o versiune plug-in hybrid a lui DS7 Crossback.

Constructorii auto au început să ofere o atenție sporită modelelor hibride și electrice. În fiecare săptămână aflăm că producătorii au în plan lansarea unor astfel de produse. Astăzi ne îndreptăm atenția către brandul DS.

Francezii au anunțat că în 2018 vom face cunoștință cu primul lor SUV electric. Acesta ar urma să facă parte din segmentul B, iar debutul pe piață va avea loc în 2019. 

"Acest mic SUV ar putea înlocui actualul DS3. Segmentul B se îndreaptă către SUV-uri și mai puțin către vehiculele cu trei portiere", a declarat unul dintre oficialii constructorului francez.

Oficialii DS au în plan o gamă cu șase vehicule, iar patru dintre acestea ar urma să facă parte din segmentul SUV. DS 7 Crossback (foto), model lansat în cadrul Salonului Auto de la Geneva, o să primească, tot în 2019, și o versiune plug-in hybrid. Bateriile de 13 kWh promit o autonomie în modul full-electric de până la 60 de kilometri.

Cel de-al treilea SUV pregătit de francezi este programat pentru 2021 și ar urma să fie oferit doar într-o versiune cu sistem de propulsie hibrid.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru