Elon Musk promite că va lansa un pick-up Tesla: “Vom include o tehnologie care va schimba regulile jocului”

de Petre Barac
Duminica, 31.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Elon Musk a anunțat că Tesla va construi un pick-up electric, cu promisiunea că modelul se va diferenția de concurență printr-o tehnologie care “va schimba regulile jocului”.

Tesla se pregătește să lanseze în următorii 2-3 ani primul său crossover, ca urmare a uneia dintre promisiunile cu care Elon Musk ne-a obișnuit deja.

Crossover-ul Model Y ar urma să aibă la bază Model 3, iar vânzările sunt programate să înceapă în 2019 sau 2020.

Acum, urmăritorii lui Elon Musk de pe Twitter au “scos” încă o promisiune de la șeful Tesla, întrebat fiind despre planurile companiei pentru îmbunătățirea mașinilor sale.

“Vă promit că vom construi un pick-up imediat după Model Y. Am proiectul în minte de aproape 5 ani și sunt nerăbdător să îl pun în aplicare”, a scris Elon Musk pe Twitter.

Pe lângă potențialul pick-up electric, Tesla a mai anunțat recent lansarea unei noi generații Roadster, precum și a capului tractor Semi.

Via Autocar

Comentarii (2)

  • AndreiRN
    Elon de la inceput a schimbat regulule jocului de cand a pornit PayPal si YellowPages. Regulule prezente sunt facute pt a fura banii de la populatie.
    6 7
  • Saraca populatie... le fura Musk banii :))
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru