Englezii visează cu ochii deschiși: brandul MG s-ar putea întoarce acasă cu un model sportiv, rival al lui Tesla Model S

de Bogdan Mirică
Marti, 18.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Brandul englez MG a renăscut cu succes în China de aproape un deceniu. Cea mai nouă creație este un concept denumit E-Motion care ar putea fi transformat într-un rival al lui Tesla Model S.

Fostul brand englezesc MG, acum sub patronat chinezesc, nu putea lipsi de la Salonul Auto de la Shanghai, unde a dezvăluit conceptul E-Motion. Acesta prefigurează un model sportiv, cu propulsie alternativă, așteptat să rivalizeze cu un Tesla Model S.

Zhang Liang, directorul de produs MG, a declarat că acest concept ar urma să fie produs în serie, având în vedere că reacțiile publicului au fost pozitive. Pentru a se asigura că fură atenția celor prezenți, conceptul MG E-Motion folosește un set de portiere cu deschidere de tip fluture, oferă spațiu pentru patru pasageri și promite tehnologie de vârf, inclusiv ecrane cu funcție tactilă pentru șofer și pasagerul din dreapta.

Esential 500 de kilometri este autonomia conceptului MG E-Concept.
MG nu a oferit detalii despre puterea ascunsă sub capotă, dar a ținut să precizeze că motoarele electrice vor garanta un sprint de la 0 la 100 de km/h în doar 4 secunde și o autonomie totală de 500 de kilometri.

Oficialii MG s-au ferit să ofere prea multe informații despre planurile lor de viitor, însă au ținut să precizeze că brandul este pregătit pentru un model simbolic și ar putea chiar să-l vândă și pe piața din Marea Britanie, locul de origine al mărcii.

via autocar

Comentarii (3)

  • Interesant, mai toți promit electrice cu o autonomie de 500km. Se pare că asta e referința momentului.
    2 0
  • AndreiRN
    Pai acuma o parte considerabila din Tesla este produsa in China asa ca ... de ce nu si o copie.
    0 1
  • Ce englezi ma, ca-s chinezi toata ziua :D
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru