Estimări Volkswagen: "SUV-urile vor reprezenta 50% din vânzările noastre anuale până în 2025"

de Cornel Șocariciu
Joi, 25.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Reprezentanții Volkswagen estimează că până în 2025 jumătate dintre vânzările companiei vor fi asigurate de SUV-uri. Ofensiva nemților continuă cu T-Cross, SUV-ul pe care îl vom vedea în premieră în următoarele ore.

Volkswagen are un plan bine pus la punct în ceea ce privește evoluția gamei de modele. Nemții vor să "cucerească" toate segmentele din gama SUV și să profite de apetitul pieței pentru aceste modele.

"SUV-urile devin din ce în ce mai populare în rândul clienților din întreaga lume. Acesta este motivul pentu care urmărim, în mod constant, să îmbunătățim oferta", a declarat Jurgen Stackmann, membru al consiliului de administrație Volkswagen.

Mai mult decât atât, Volkswagen estimează că până în 2025 jumătate din vânzările companiei vor fi asigurate de SUV-uri.

Un nou pas în această direcție este făcut cu ajutorul lui T-Cross. Prezentarea oficială a noului SUV începe în câteva ore, iar debutul comercial ar urma să aibă loc până la finalul anului curent.

Totodată, Volkswagen plănuiește și un SUV electric bazat pe conceptul ID Crozz. Versiunea de serie a primului SUV electric Volkswagen va ajunge pe piață în 2020.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru