EXCLUSIV: Fotografii spion cu viitorul BMW Seria 7

de Bogdan Mirică
Luni, 24.11.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW testează noua generaţie Seria 7. Automarket a reuşit să surprindă nava amiral a germanilor, în timpul unui transport. Debutul viitorul Seria 7 va avea loc în toamna anului viitor.

BMW lucrează în prezent la ultimele detalii ale viitoarei generaţii Seria 7. Modelul va debuta anul viitor, cel mai probabil cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, programat în toamnă. Pentru că va fi nevoit să înfrunte cea mai bună maşină a momentului, Mercedes S-Klasse, viitoarea navă amiral a bavarezilor trebuie să fie perfectă.

De acest lucru se asigură inginerii şi piloţii care fac în continuare teste. O dovedesc o serie de fotografii spion cu un model camuflat, surprins în timpul unui transport, pe o autostradă din Germania. Imaginile nu trădează foarte mult din formele finale ale sedanului de lux, însă ne putem face o idee despre liniile blocurilor optice, ale profilului şi ale evacuării.

Noul BMW Seria 7 îşi doreşte a fi o revoluţie în segment, mizând pe o platformă nouă, care utilizează aluminiu, magneziu, oţel de înaltă rezistenţă şi plastic ranforsat cu fibră de carbon pentru a reduce masa totală cu 200 de kilograme.

Esential 200 de kilograme va pierde noua generaţie BMW Seria 7.
Folosirea unor materiale mult mai uşoare va face ca masa totală a versiunii 740i să scadă cu mult sub cele 1900 ale actualei generaţii.
Surse oficiale susţin chiar că va scădea sub 1670 de kilograme, actuala masă a modelului Seria 5 în versiune de bază.

Gama de motorizări va fi asigurată de unităţi pe benzină cu şase, opt sau 12 cilindri, precum şi de celebrele dieseluri cu şase cilindri. Nu va lipsi nici tracţiunea integrală xDrive şi nici o cutie automată cu nouă rapoarte, de provenienţă ZF

Comentarii (1)

  • ehh...tipla de protectie.

    da', pana si badge-ul de pe janta e "camuflat"?
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru