Exemplar unicat bazat pe Opel Astra: suspensie pneumatică și jante de 20 de inch

de Alexandru Monenciu
Joi, 21.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel și-a unit forțele cu specialiștii în tuning XS, iar rezultatul este un show car bazat pe acutualul model Astra cu sistem de propulsie plug-in hybrid. Lista de modificări include o suspensie pneumatică.

Constructorul german de automobile vrea să le demonstreze pasionaților de mașini modificate că modelele sale sunt potrivite pentru un asemenea proiect. Tocmai de aceea și-a unit acum forțele cu specialiștii în tuning XS.

Exemplarul unicat a fost botezat Astra XS și are la bază un Astra cu sistem de propulsie plug-in hybrid. În consecință, cel de la volan are la dispoziție 180 de cai putere și 360 Nm cuplu.

Pe lângă dotările impuse de nivelul de echipare Ultimate, inclusiv faruri adaptive Intelli-Lux LED Pixel Light, mașina din imagini are o vopsea albă specială, suspensie pneumatică GRINDS și un set de jante forjate RVNT Forged, cu diametrul de 20 de inch.

Nu lipsesc autocolantele Opel Motorsport, disponibile publicului larg prin pachetul Opel Accessories.

Proiectul va fi expus prima dată în cadrul "XS Carnight - 20 Years of XSCN", eveniment programat la Berlin pentru finalul acestei luni. Mai apoi, Astra XS își va face apariția, în 17 septembrie, la Worthersee, Austria.

via Opel

Comentarii (2)

  • noul Astra se livreaza si in Ro? Nu am vazut pe strada pana acum...
    4 1
  • Mircea Badea
    de ce e break?!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru