Exerciţiu de imaginaţie pentru cei mici: Toyota invită copiii să deseneze maşina viitorului

de Daniel Popescu, Foto: Dreamstime.com
Miercuri, 21.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota organizează o nouă ediţie a concursului Dream Car Art, prin care invită copiii de până la 15 ani să-şi exprime imaginaţia şi talentul prin desenarea maşinii viitorului.

Copiii pasionaţi de maşini au o nouă oportunitate să-şi exprime liber imaginaţia în care unui concurs inedit organizat anual de constructorul Toyota la nivel global.

Numit Toyota Dream Car Art, concursul îi provoacă pe copiii de până în 15 ani să deseneze maşina viitorului pe o coală de hârtie A3 sau A4 prin utilizarea unor instrumente clasice precum creioanele colorate, creioanele cerate, cariocile sau acuarela.

În plus, maşina din desen trebuie pusă în context, deci coala de hârtie care va fi trimisă la jurizat trebuie umplută cu peisajul în care ar trebui să circule maşina visurilor fiecărui copil.

Urmareste Automarket
Lucrările trebuie realizate până în 10 martie 2017, iar desenele realizate de copiii din România vor fi punctate în martie 2017 de un juriu din care va face parte şi publicaţia Automarket.
Ulterior, jurizarea la nivel internaţional va avea loc în aprilie 2017, iar câştigătorii etapei internaţionale vor merge într-o excursie în Japonia în august 2017.

În medie, consursul adună la start circa 900.000 de desene în 85 de ţări în fiecare an, însă România a obţinut medalia de aur la ediţiile din 2012, 2013, 2013 şi 2014, precum şi alte 4 medalii de argint şi 4 medalii de bronz. Detalii despre înscriere găseşti pe site-ul oficial al competiţiei.

Via Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru