Exponatele din cadrul Galeriei Țiriac Collection pot fi admirate virtual: a fost lansată o aplicație dedicată dispozitivelor mobile

de Cornel Șocariciu
Marti, 17.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Începând de astăzi, mașinile expuse în cadrul Galeriei Țiriac Collection pot fi admirate și în mod virtual, cu ajutorul unei aplicații pentru dispozitive mobile.

Pasionații de mașini au de astăzi o nouă metodă prin care pot interacționa cu modelele expuse în cadrul Galeriei Țiriac Collection. Cu ajutorul aplicației pentru dispozitive mobile, peste 170 de modele auto și moto pot fi admirate în mod virtual.

Aplicația este disponibilă pentru sistemele de operare iOS și Android și poate fi descărcată gratuit (App). Utilizatorii vor avea parte de o experiență 360° și vor putea admira atât exteriorul vehiculelor expuse, cât și interiorul acestora. Pentru ca interacțiunea să fie cât mai interesantă, dezvoltatorii promit să ofere, în anumite cazuri, și sunetele produse de motor.

Totodată, aplicația dedicată dispozitivelor mobile va putea fi utilizată și pe post de ghid audio în incinta Galeriei Țiriac Collection prin scanarea codului QR afișat în dreptul modelelor expuse.

Dezvoltarea aplicației a durat aproximativ 3 luni, iar în toată această perioadă au fost prelucrate peste 35.000 de imagini și 180 de fișe cu detalii tehnice și descrieri.

Comentarii (1)

  • rotila
    Bravos nea Nelu! E ca la femei. Te uiti la film, si te crezi la volan
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru