Fabrica Ford va fi “conectată” la viitorul drum expres Craiova-Pitești

de Paul Cosma
Luni, 09.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ministrul Transporturilor a anunţat că a fost lansată licitaţia pentru proiectarea la cheie ”a unui drum vital pentru zona Craiovei”, respectiv legătura dintre uzina Ford (din DN6) cu viitorul drum expres Craiova-Piteşti (tronsonul 1).

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat anunțul de licitație pentru proiectarea drumului de legătură DN6 (zona uzinei Ford) cu Drumul Expres Craiova - Pitești tronsonul 1. Valoarea estimată a contractului este de 1,26 milioane de lei, acesta urmând să fie finanțat din fonduri europene. 

“Ofertele pot fi depuse până în data de 8 septembrie,” potrivit lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor. 

Acesta a precizat că, după încheierea procedurii şi semnarea contractului, proiectantul va realiza în 3 luni studiul de fezabilitate şi în alte 2 luni proiectul tehnic detaliat. 

”Ne mai rămâne ulterior doar să licităm şi dăm în execuţie proiectul final - deci nu vor exista întârzieri ale lucrărilor în teren, se va lucra din ziua 1 a contractului. Mă bucur să văd că sunt puse în aplicare asemenea proiecte de infrastructură, care susţin atât comunităţile locale, cât şi marii actori din industria ţării,” a mai spus Drulă. 

Via news.ro

Comentarii (2)

  • Știut fiind faptul ca e un drum expres de ce ați ales sa puneți poza cu o autostrada?
    4 0
  • Gica Craioveanu
    Domnule ministru,
    Sunteti sigur ca va lasa Olgutza noastra neaosa? Nu iese nimik la afacerea asta pt P$D Craiova=Vaslui si poate sa puna betze guvernului. Si ce? Tirurile nu pot sa ocoleasca oricum 10-15 km prin oras/comune sa ajunga la un drum... express. Asta pentru ca panselutza noastra nu va face nimik (alaturi de CJ, tot P$D) atata timp cat avem cel mai mare numar de asistati/votanti nevaccinati inraiti din Rromanica. Daca veniti sa va luati o Puma din Craiova...sa stati in centru...nu in alta parte...sa nu credeti ca sunteti in Moldova...
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru