Facelift pentru Audi A6 și A7: instrumentar digital și faruri full LED în standard

de Alexandru Monenciu
Marti, 30.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile prezintă noile A6 și A7 facelift. Cele două modele, inclusiv versiunile S6 și S7, au primit o serie de modificări estetice, dar și mai multe dotări în standard.

Germanii de la Audi au pregătit o serie de îmbunătățiri pentru modelele A6 și A7, inclusiv pentru derivatele S6 și S7. Acestea vor putea fi comandate începând cu data de 1 iunie.

Înainte de toate, constructorul din Ingolstadt a operat câteva modificări în ceea ce privește nivelurile de echipare, iar clienții au mai multe opțiuni de personalizare.

Dacă A6 (atât sedan cât și Avant) poate fi comandat într-una dintre echipările Basic, Advanced și S Line, pentru A7 sunt rezervate echipările Basic și S Line.

Grila Singleframe definește partea frontală a fiecărei versiuni, dar aceasta este finisată diferit în funcție de nivelul de echipare ales. Apoi, difuzorul de aer a fost revizuit în cazul lui A6.

Odată cu acest facelift, clienții pot alege pachetul interior S Line chiar dacă nu bifează și un exterior S Line. Primesc un bord și plafon negru, volan sport îmbrăcat în piele, padele pentru schimbarea vitezelor și pedale din oțel inoxidabil.

În ceea ce privește tapițeria, avem o combinație de material textil și piele pentru A6 și microfibră Dinamica și piele pentru A7.

De asemenea, în cazul acestuia din urmă, tetierele scaunelor față vin cu litera S în relief.

12 NUANȚE PENTRU CAROSERIE

Paleta de culori include acum 12 nuanțe exterioare. Noile adiții se numesc Alb Arcona, Maro Madeira Metallic, Roșu Grenadine Metallic și Albastru Ascari Metallic. Pentru interior, Audi a pregătit ornamente din lemn de măslin.

Gama de jante a fost și ea revizuită. Avem dimensiuni cuprinse între 17 și 21 de inch, iar mai bine de jumătate dintre variantele de jante pot avea finisaj închis.

AUDI VIRTUAL COCKPIT ȘI FARURI FULL LED ÎN STANDARD

Dacă ne referim la dotările standard, Audi A6 și A7 facelift vin acum cu sistemul Audi Virtual Cockpit, care integrează un display de 12.3 inch. Totodată, farurile full LED sunt și ele standard. Pe această listă regăsim și sistemul Parking Assistant cu Park Assist Plus.

Așa cum spuneam, Audi A6 și A7 facelift pot fi comandate începând cu data de 1 iunie. În Germania, primul pornește de la 53.800 de euro, iar cel de-al doilea de la 63.500 de euro.

via Audi

Comentarii (7)

  • Octavian
    Mi-e mereu mi-o plăcut A7 ca mașină de navetă în general, dar să spui că ăsta este un facelift . De A6 nu mai zic, aceasi poveste . Sper că RS6/7 le vor arata dif.
    (A da nu recomd motorul de 2.7 TDI de pe A6 C6 , am băgat 2.000€ în el )
    2 1
  • Dupa faceliftul asta, eu unul nu imi dau seama care e care. Arata fix la fel.
    0 0
  • Poate este doar o impresie greșita, dar deșii îmi place A6 allroad am “fugit” de Audi din cauza costurilor de întreținere. Mă bucur că încă păstrează varianta combi, dar pe parte de design mașinile sunt greu de diferențiat.
    2 1
  • Mircea Badea
    zici ca e reclama pt dacia. are becuri si bord, wow!!

    oricum prea mari..
    2 3
  • Eu cred ca sunt pozele gresite. Nu exista nici o diferenta. Ma uit la Audi A7 2018 din linkul urmator si zau ca nu e diferenta.
    Ah gen grila nu e in dungi orizontale ci hexagon, aia e diferenta de trim level
    2018
    https://www.netcarshow.com/Audi-A7_Sportback-2018-1280-03.jpg
    Si presupusul facelift
    https://static.automarket.ro/img/db/article/113/913/469206l.jpg
    Instrumente digitale?! lol, aia e un optional, care acum e standard, nimic facelift
    Doar o minciuna, si automarket ar face bine sa nu mai posteze diareea de marketing de la audi.
    E jignitor pentru privitori sa imprastiati tampenii din astea.
    3 1
  • In 2023 ma asteptam ca gama premium sa vina in standard cu matrix led! cum sa fie optiune de 2000 euro ca acum 5 ani? La Mercedes, cel putin CLA, e tot optiune indiferent de versiune, dar macar e doar 500 euro :)).
    Am aceasta tehnologie matrix led la o amarata de KIA veche de 1 an, care vine standard de la penultima versiune, si nu exista ceva mai bun pe timp de noapte!
    1 0
  • Faine mașini. Imi amintesc de o gluma: care e diferența între veverița și șobolan ? marketing….
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru