Ferrari: 4 modele noi vor debuta în 2023, inclusiv Roma decapotabil

de Tiberiu Safta
Luni, 06.02.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a anunțat că va lansa nu mai puțin de 4 modele noi pe parcursul lui 2023. Printre acestea se numără și o viitoare variantă decapotabilă a modelului Roma.

Anul trecut, Ferrari a avut parte de cel mai bun an din întreaga sa existență. Constructorul italian a livrat peste 13.000 de mașini la nivel mondial și a obținut și un profit record. Mai mult, anul 2022 a fost unul semnificativ pentru Ferrari, datorită lansării primului său SUV din istorie, Purosangue.

Livrările acestui model vor începe abia în acest an. Alături de asta, marca de la Maranello tocmai a anunțat că pregătește pe parcursul lui 2023 încă 4 modele noi. Potrivit unor informații neoficiale, primul model nou ar urma să fie o variantă decapotabilă a modelului Roma. Unele zvonuri spun că noul model îl va înlocui pe Portofino, însă alte informații precizează că viitorul Roma decapotabil va fi plasat în gamă sub Portofino.

Al doilea model ar urma să fie un înlocuitor direct pentru modelul 812 Superfast. Dacă informațiile de până acum se adeveresc, vorbim de un nou model al mărcii cu un motor V12. Nu în ultimul rând, al treilea model nou ar urma să fie o versiune și mai puternică a exclusivistului SF90 Stradale.

Cel de-al patrulea model viitor rămâne, deocamdată, învăluit în mister.

Este probabil ca acesta să fie un model produs în serie foarte limitată sau chiar un model unicat.

Începând din acest an și până în 2026, Ferrari va lansa nu mai puțin de 15 mașini noi, inclusiv prima sa mașină electrică și un viitor hypercar.

via Ferrari, Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru