Ferrari 458 Italia Niki Lauda - exemplar unicat inspirat de filmul „Rush”

de Bogdan Mirică
Luni, 18.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Programul de personalizare Ferrari Tailor Made a pregătit o ediţie specială a modelului 458 Italia, dedicată pilotului de Formula 1 Niki Lauda, unul dintre protagoniştii filmului „Rush”.

Filmul „Rush”, care a rulat toamna aceasta şi în cinematografele din România, a trezit amintiri plăcute în rândul pasionaţilor. Cea mai bună dovadă este ediţia specială Ferrari 458 Italia dedicată lui Niki Lauda, unul dintre protagoniştii filmului, proaspăt anunţată de programul de personalizare al cosntructorului italian.

Specialiştii Ferrari Tailor Made au fost solicitaţi pentru a personaliza un exemplar 458 Italia de către un proaspăt proprietar, fan declarat al pilotului austriac.

Maşina a fost modificată cu ajutorul unui designer din cadrul Maranello Centro Style şi a primit o caroserie vopsită în culori ce amintesc de maşinile de Formula 1 din anii 70, atunci când Niki Lauda alerga pentru Scuderia italiană. La capitolul elemente de personalizare putem nota acoperişul alb, brăzdat de un steag în culorile Italiei, dar şi jantele din aliaj cu finisaj auriu.

Urmareste Automarket
La interior, motivul steagului italian continuă pe scaune şi tunelul central, iar roşul caroseriei se regăseşte în cusăturile aplicate pe bord, scaune şi volan.

Sub capotă, proprietarul s-a mulţumit cu cei 570 de cai putere oferiţi în standard de motorul V8.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru