Ferrari 458 Spider a primit un pachet de la Kahn Design

de Sebastian Toma
Luni, 03.09.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Versiunea decapotabilă a lui Ferrari 458 Italia a primit un pachet de modificări de la Kahn Desing. Acesta se remarcă printr-un set de jante din aliaj şi prin posibilităţile de personalizare a interiorului.

Urmareste Automarket
Ferrari 458 Spider a primit atenţia tunerilor britanici de la Kahn Design. Modelul italian nu a primit un pachet excentric, aşa cum ne-am fi aşteptat de la Kahn Design, ci doar un set de jante din aliaj, un sistem de frânare carbon-ceramic, o transmisie modificată, etrieri vopsiţi galben şi un set de bare de protecţie faţă-spate. Exemplarul prezentat de tunerii de la Kahn Design nu părea să fie modificat nici la nivelul barelor de protecţie şi nici la nivelul aripilor, aşa cum menţionaseră englezii în compunicatul lor de presă.

Însă, modelul se mândreşte cu un interior personalizat, tunerii englezi fiind specializat în asemenea modificări, care merg până la ultimul detaliu al habitclului. Exemplarul din imagini nu are un interior personalizat, fiind doar un model de prezentare.

Clienţii Kahn Design vor putea să comande o tapiţerie din piele cu diferite tipuri de cusături şi finisaje, care poate fi asortată în culorile echipei de fotbal favorite, spre exemplu.

Singura modificare evidentă a acestui model sunt jantele, Kahn Design Monza. Acestea au capace centrale cu sigla Ferrari şi au diametrul de 21 de inch pentru puntea faţă şi 22 de inch pentru puntea spate. Clienţii pot comanda jantele alături de orice nuanţă şi finisaj doresc, fiind posibile numeroase combinaţii de culori şi finisaje.

Via GTSpirit

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru