Ferrari 812 ar putea primi o versiune decapotabilă: italienii iau în considerare un plafon de tip "hardtop" asemănător cu cel de pe 488 Spider

de Cornel Șocariciu
Marti, 20.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari are în plan lansarea unui 812 decapotabil. Conform surselor apropiate companiei, modelul ar urma să debuteze în prima parte a anului viitor și va folosi un plafon de tip hardtop asemănător cu cel oferit pe 488 Spider.

Ferrari a prezentat noul 812 Superfast (foto) în cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2017. Modelul constructorului din Maranello integrează un V12 aspirat natural cu capacitatea de 6.5 litri capabil să ofere 800 de cai putere și 718 Nm.

În urmă cu câteva luni, italienii au publicat și un document în cadrul căruia erau expuse planurile constructorului până la finalul lui 2022. 15 modele noi apar pe lista italienilor, iar conform unor voci apropiate companiei, unul dintre ele va fi reprezentat de o variantă decapotabilă a lui 812 Superfast.

Primele zvonuri apărute indică faptul că Ferrari va miza pe un plafon de tip hardtop, asemănător cu cel utilizat pe 488 Spider. În plus, există voci care spun că italienii au și primit deja precomenzi din partea unor clienți.

Surse apropiate companiei mai spun că debutul ar urma să aibă loc în prima parte a anului viitor, cel mai probabil în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Rămâne de văzut câte exemplare vor fi produse, ținând cont că ultimele decapotabile cu motoare V12 asamblate de Ferrari au venit sub forma unor ediții limitate.

Via | Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru