Ferrari confirmă: un supercar cu propulsie hibridă va fi lansat până la sfârșitul lunii mai 2019

de Paul Cosma
Vineri, 10.05.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful Ferrari, Louis Camilleri, a confirmat că producătorul de la Maranello va lansa un supercar hibrid până la sfârșitul lunii mai. Noul model va fi poziționat deasupra lui 812 Superfast în gama Ferrari și ar urma să aibă cel mai puternic motor V8 din istoria companiei.

În debutul acestui an, Louis Camilleri a dezvăluit că Ferrari pregătește lansarea unui nou supercar în 2019, lăsând loc de interpretări cu privire la performanțele și caracteristicile mașinii. La vremea respectivă, se vorbea despre un sistem de propulsie hibrid, alcătuit dintr-un V8 și un motor electric.

Șeful Ferrari a confirmat că noul supercar va fi un hibrid, fără să ofere alte detalii tehnice, și că lansarea va avea loc la Maranello până la sfârșitul lunii mai 2019.

Potrivit lui Camilleri, supercarul hibrid va fi poziționat deasupra lui 812 Superfast în gama Ferrari și “nu va fi un înlocuitor pentru 488”.

Informațiile neoficiale arată că noul model ar urma să beneficieze de cel mai puternic motor V8 din istoria Ferrari, cu peste 720 de cai putere. Livrările sunt programate să înceapă din 2020.

Via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru