Ferrari extinde garanția maximă a mașinilor la 15 ani: "Este cel mai flexibil și complet pachet din industrie"

de Daniel Popescu
Joi, 27.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a anunțat că programul de garanție extinsă valabil pe 12 ani poate fi extins acum pe o perioadă maximă de 15 ani.

Ferrari are unul dintre cele mai generoase programe de garanții din industria auto. În mod normal, ganratia unui Ferrari este de 3 ani, în timp ce programul de revizii gratuite se întinde pe parcursul a 7 ani. Opțional, clienții pot alege pachetul New Power prin care garanția este extinsă la 12 ani.

Constructorul italian a anunțat însă în această săptămână introducerea unui nou pachet, New Power15, prin care garanția maximă poate fi extinsă la 15 ani. Această opțiune asigură garanție pentru câteva dintre cele mai importante componente ale unui Ferrari, și anume motor, cutie de viteză, electronică, tren de rulare și direcție.

Interesant este însă că opțiunea este disponibilă inclusiv pentru clienții care au întrerupt deja garanția și pentru cei care cumpără un Ferrari second-hand. Singura condiție este ca inginerii Ferrari să efectueze o inspecție prealabilă a mașinii, pentru a afla starea tehnică a acesteia. De asemenea, garanția extinsă pe 15 ani poate fi transferată cu ușurința și următorilor proprietari ai mașinii.

Ferrari susține că noua opțiune reprezintă cel mai flexibil și complet pachet de garanție disponibil în industria auto.

Via Ferrari

Comentarii (7)

  • someone
    si cu asta , ferrari a dat peste nas celor de la hyundai - kia :)))
    17 2
  • @someone : La KIA garantia este pentru toata masina nu doar motor-cutie, si in plus sunt sigur ca garantia de 15 ani oferita de Ferrari este pt un kilometraj f mic gen 50.000 km. KIA ofera 150.000 km in 7 ani, ca sa nu mai spun ca vorbim de masini care costa de 20 ori mai putin :P
    9 6
  • @remus, cei 150 000 de km pot fi facuti in 2 ani. Si dupa aceea, la revedere garantie! Deci?
    4 0
  • @Kotegaeshi

    Pot fi facuti dar nu face nimeni km astia cu un Ferrari. 100 de mii pt. un Ferrari e mult si in 5 ani !
    1 0
  • 15 ani, daca nu ia foc
    0 0
  • Eu am vrut sa spun ca acea garantie de 7 ani si 100000km este frectie la picior de lemn. Dupa ce ai facut suta, te poti caca pe ea de garantie. Iar cine are un ferari, are si gramada de bani. Noi ,amaratii de cititori automarket, sunt ultimii care ne putem ingrijora de soarta celor cu ferari la poarta.
    0 1
  • @Kotegaeshi
    Ai dreptate. Stai linistit ca sunt cititori Automarket care poate ca nu au Ferrari dar isi permit lejer unul. Nu cred ca oamenii bogati nu citesc AM. Parca era unu din aia pe aici de se lauda cu ele scorpionu ceva de genu....deci .... sunt si din aia pe AM.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru