Ferrari F12 Berlinetta primeşte primul kit de tuning de la Novitec Rosso

de Sebastian Toma
Joi, 22.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tunerii de la Novitec Rosso au dezvoltat primul pachet de modificări pentru Ferrari F12 Berlinetta. Modelul italian primeşte 23 CP şi 13 Nm în plus, alături de alte mici modificări.

Esential 23 CP în plus oferă pachetul Novitec Rosso pentru Ferrari F12 Berlinetta.
Ferrari F12 Berlinetta, noua creaţie a constructorului italian, a primit atenţie de la Novitec Rosso. Tunerii de la Novitec sunt primii care lansează un pachet pentru F12 Berlinetta, iar acesta vine cu o serie de îmbunătăţiri, mai mult sau mai puţin modeste pentru supercarul italian. În timp ce mărcile de volum tind să primească multă putere din partea tunerilor, situaţiaeste diferită pentru Ferrari, care a reuşit să stoarcă aproape tot ce se putea din unitatea V12 de 6.2 litri, aşa că tunerii nu au putut să obţină mai mult de 23 CP şi 13 Nm în plus. Ulterior, cei de la Novitec ar putea dezvolta încă un pachet pentru acest model, care să ofere şi mai multă putere.

În urma modificărilor, Ferrari F12 Berlinetta dezvoltă 763 CP la 8.500 rpm şi 703 Nm la 6.300 rpm. Modelul poate acum să atingă o viteză maximă cu 5 km/h mai mare, respectiv de 345 km/h. Explicaţia din spatele creşterii puterii maxime vine de la creşterea turaţiei maxime a motorului, care poate urca până la 8.500 rpm.

Pachetul de tuning al celor de la Novitec Rosso este completat de un set de jante din aliaj uşor de 21 inch pentru faţă, respectiv 22 inch pentru puntea spate, îmbrăcate cu anvelope de performanţă de la Pirelli.

Pachetul aerodinamic de la Novitec Rosso pentru F12 Berlinetta nu este încă gata, dar tunerii promit să lanseze şi un asemenea element pentru supercarul italian. Până atunci, clienţilor li se pune la dispoziţie un kit de suspensie, care reduce garda la sol cu 40 milimetri. Respectiva suspensie poate fi echipată cu un element care ridică partea frontală a lui F12 Berlinetta cu 40 milimetri la apăsarea unui buton, pentru a permite trecerea peste mici obstacole de pe şosea. O altă opţiune de personalizare vine la nivelul evacuării, echipată cu supape controlate electronic, care pot schimba sunetul motorizării prin intermediul comenzii Manettino de pe volan.

Via Worldcarfans

Comentarii (1)

  • Super masina ce pret are?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru