Ferrari F12 tdf este sold out: prețul de pornire al fiecărui exemplar era de 310.000 de euro

de Sebastian Toma
Joi, 26.11.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a vândut deja toate exemplarele ediției speciale F12 tdf, anunță olandezii de la Telegraaf. Vorbim despre 799 de unități care au fost rezervate de clienți, în ciuda faptului că fiecare exemplar a avut un preț de pornire de 310.000 de euro fără taxe.

Ferrari F12 tdf, ediția specială a modelului din Maranello, este sold-out potrivit publicației olandeze De Telegraaf. Italienii de la Ferrari au reușit să găsească în timp record clienți pentru modelul lor de 310.000 de euro fără taxe, toate cele 799 de exemplare disponibile fiind rezervate și, în multe cazuri, deja plătite integral. Cei de la Ferrari au deja tradiție stabilirea unei exclusivități pentru modelele lor care reușește să treacă de bariera prețului: italienii estimează câte unități pot să vândă dintr-un model și fabrică cu unul mai puțin, pentru a se asigura că mașinile lor rămân dorite și exclusiviste.

În caz că ați ratat veștile despre lansarea noului model Ferrari, vă spunem că F12 tdf este echipat cu un motor V12 de 6.2 litri care dezvoltă 780 CP și 705 Nm. Modelul era oferit doar în compania unei transmisii cu două ambreiaje, mai rapidă decât unitatea standard. În materie de performanțe, Ferrari F12 Tour de France poate accelera de la 0 la 100 km/h în 2.9 secunde și poate să atingă peste 340 km/h.

Urmareste Automarket
Contrar așteptărilor, ediția specială a lui Feerrari F12 Berlinetta nu este creată în cinstea celebrei competiții ciclistice din Franța.
Mai precis, F12 Berlinetta Tour de France este de fapt un omagiu adus competiției de anduranță cu aceeași titulatură (desfășurată între 1899 și 1986). Competiția a fost dominată de Ferrari între anii '50 și '60 cu modelul 250GT Berlinetta, câștigător a cinci curse consecutive.

Via DeTelegraaf

Comentarii (3)

  • Deci iarasi s-a adeverit zicala: "Producem cu o bucata mai putin decat putem sa vindem".
    5 0
  • A fost Black Friday la ferrari ?
    2 0
  • S-a vandut deoarece clientii au crezut ca este Turbo Diesel de la Ferrari (tdf) :)
    11 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru