Ferrari F70, primul teaser al noului supercar al italienilor

de Sebastian Toma
Luni, 03.12.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a prezentat pe Facebook o imagine teaser a noului său supercar. Vorbim despre modelul supranumit F70, aşteptat să debuteze în curând.

Ferrari va prezenta noul său supercar, numit F70, în mai puţin de 24 de ore. Până la dezvelirea oficială, o imagine teaser a modelului a fost publicată pe Facebook de pe un cont neoficial. Pentru moment, nu este clar dacă exemplarul din imaginea alăturată este prelucrat digital sau este adevăratul F70. În orice caz, succesorul lui Enzo era aşteptat de multă vreme de fanii Ferrari şi vine cu un tren de propulsie hibrid, care oferă aproape 900 CP.

Caroseria lui F70 se mândreşte cu un nou proces de laminare a fibrei de carbon, care oferă un nivel superior de rezistenţă. Podeaua noului supercar italian va fi construită din fibră de carbon şi kevlar, ceea ce îi va oferi un plus de rigiditate. În raport cu Enzo, noul F70 este cu 22% mai rigid şi cu 20% mai uşor, spun cei de la Ferrari. Responsabili de această realizare sunt inginerii Scuderia Ferrari F1, care au proiectat caroseria viitorului supercar din Maranello. Reducerea masei lui F70 a fost realizată pentru a contracara masa suplimentară adusă de sistemul de propulsie hibrid, rezultatul final urmând să aibă o masă similară cu cea a lui Enzo.

Via FerrariF70

Comentarii (3)

  • pacpac
    elemente de la dodge viper
    6 12
  • Mai pac-pac, nu stiu ce sa zic, dar elementele de la Dodge Viper... faruri, gura de aerisire din capota par inspirate de la Ferrari, iar stopurile parca ar veni din curtea Maserati, pac-pac.
    14 10
  • Tie orice marca ti se pare inspirata,ia zi mai Dane,dar x6 -le nu ti se pare inspirat dupa Actyon? Sau Insignia dupa Honda Legend? Sau stopurile spate la Chevy Cruze dupa Civic sedan anterior?Sau mercedes e class din 2002 ala ochios nu ti se pare ca seamna cam mult cu GS din 97?Sau Mercedes asta aparut in 2010 nu ti se pare ca seaman a destul de mult cu GS din 2006?
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru