Ferrari: modelele hibride au reprezentat 43% din vânzări în al doilea trimestru

de Tiberiu Safta
Joi, 03.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a publicat un nou raport cu rezultatele financiare din prima jumătate a lui 2023. Rezultatele arată că 43% din vânzările mărcii au fost reprezentate de modele hibride în al doilea trimestru din acest an.

În primele 6 luni ale lui 2023, Ferrari a vândut 6959 de mașini la nivel mondial, cu 253 de exemplare mai multe față de aceeași perioadă din 2022. Cea mai de succes regiune a fost cea compusă din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, aici fiind vândute 3172 de mașini.

Urmează apoi regiunea Americilor, cu 1831 de unități vândute, urmată de Asia-Pacific cu 1221 de mașini și apoi de regiunea compusă din China, Hong Kong și Taiwan, acolo unde s-au vândut 735 de mașini.

La final, același raport financiar mai relevă că cele mai bine vândute modele în trimestrul 2 au fost 296 GTB, Roma și Portofino M. De asemenea, Ferrari precizează că modelele hibride au ajuns să reprezinte 43% din vânzările mărcii în perioada aprilie-iunie 2023.

via Ferrari

Comentarii (2)

  • https://youtu.be/Wp-WiNXH6hI
    1 1
  • Seriff
    @Mike, are dreptate ala, cred ca l-a interesat mult de climate change cand a dat o talpa la cine stie ce masina americana cu motor de 6000 avea in 85, mai lasa-ne cu ipocritii astia.
    Trimiteau rachete in spatiu si vorbeau de incalzire globala.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru