Ferrari speră să înceapă noul sezon cu dreptul: "Vom încerca să aducem un zâmbet pe fețele oamenilor din Italia"

de Daniel Popescu, Foto: Ferrari
Marti, 10.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari speră să înceapă noul sezon cu un rezultat prin care să aducă zâmbetul pe fețele oamenilor din Italia, țară aflată integral în carantină din cauza epidemiei de coronavirus Covid-19.

Italia a anunțat luni seară că întreaga țară a fost declarată "zona de protecție" din cauza epidemiei de coronavirus Covid-19. Teoretic, locuitorii nu mai au voie să iasă sau să intre în Italia decât în cazuri excepționale.

Anunțul a venit la numai câteva ore după ce angajații Scuderiei Ferrari au plecat de la Maranello cu destinația Melbourne pentru prima cursă de Formula 1 a noului sezon. Conștient de problemele din țara sa natală, șeful Mattia Binotto spune că își dorește un rezultat care să aducă un zâmbet pe fețele oamenilor din Italia.

"Într-un moment dificil pentru Italia și pentru întreaga lume, ca parte a unui sport global, este obligația noastră să încercăm să punem un zâmbet pe fețele oamenilor care se pregătesc să vadă prima cursă a sezonului cu același nivel de nerăbdare ca și noi", a declarat el.

Anterior, au existat numeroase incertitudini cu privire la plecarea angajaților Ferrari spre cursă, însă Australia nu a anunțat pentru moment nicio măsură concretă care să împiedice intrarea cetățenilor italieni în acest stat.

Cel puțin pentru moment, Marele Premiu al Australiei, programat duminică, va avea loc conform programului inițial.

Via Motorsport

Comentarii (13)

  • Cel putin un pilot rosu va bea sampanie la Melbourne.
    26 4
  • Costel
    o dubla vetttel-leclerc ii destul de previzibila pentru mine , astept insa si de la giovinazzi sa aiba un pilotaj consistent si un rezultat pe masura cu Alfa Romeo duminica dimineata dupa discursul emotionant al lui mattia binotto care-mi confirma pe zi ce trece ca-i omul potrivit la locul potrivit , coeziunea publica a scuderiei cu atatea persoane suferinde de covid19 din Italia si nu numai reprezentand motivatia suprema atat pentru sebastian cat si pentru charles in acumularea maximului de puncte oferite de FIA intr-o etapa,44 la numar
    12 9
  • greu cu hotii de la Mercedes cu volanul matrasit si ce mai au ascuns prin masina
    24 5
  • E posibil orice. Inclusiv ca un pilot rosu "de supărare" să bea sampanie în condițiile în care am avea un podium mercedes+verstapen.
    4 12
  • Costel
    Mirceo 1985,

    la Brixworth ii forfota mare cu iata taman si prima specificatie a motorului Benz-2020 si care-i evident pentru toata lumea care nu dribleaza adevarul ca-i in pioneze din perspectiva fiabilitatii cu proiectii certe pentru DNF-uri macar in primele gp-uri pentru african si valetul sau scandinav iar volanul zburdalnic de care faci vorbire n-ar trebui sa genereze ingrijorari semnificative fiindca nu si-o adus niciun fel de contributie ,cel putin in testele de la Montmelo , deoarece timpii fruntasi ai lui bottas or fost obtinuti cu rotile frontale avand unghiul de fuga arhicunoscut pe parcursul unui tur complet , poate doar un plus miniscul pe stinturi in curse dar pana nu vedem cu ochii nostri nu-i indicat sa cautam vulnerabilitati pentru rivalul traditional al Benz acolo unde chiar nu-s
    7 10
  • dupa mine red bull e peste ferrari deasemenea si racing point iar mercedes peste toti
    3 7
  • Costel
    WARNING !
    un membru Mclaren si doi apartinand Haas in izolare in propriile camere de hotel pentru suspiciuni de covid19!
    6 1
  • In loc sa faca volan cu smecherii, mai bine facea un termometru de luat febra in timpul cursei ...
    7 3
  • La ultimele 6 stiri de pe acest site vad numai masina rosie si stiri numai despre Ferrari! Sa inteleg ca astia concureaza singuri in F1 sau altceva nu mai stiti?
    4 5
  • Bogdan
    Salut,

    Pe ce programe mai vedem F1 anul asta?
    3 0
  • GrosJan
    E cam ultimul an in care Vettel mai poate face ceva. Anul trecut Leclerc l-a batut, in mod normal si de asteptat este sa il bata si anul asta si chiar mai rau. Dar, sa zicem ca Ferrari a reusit o masina mai buna decat Mercedes si e fix ce vrea Vettel. Atunci Vettel mai poate lua un titlu.
    Insa la anu' schilodim iarasi masinile la aerodinamica. Fix scenariul din 2014. Nu este ce-i trebuie lui Vettel pentru a face performanta.
    3 0
  • McLaren nu mai participa in Australia.....
    1 1
  • Uite de unde stie Vettel piruete:
    https://www.youtube.com/watch?v=jgON98LuBIo
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru