Ferrari spune că va limita pierderile în 2020: “Vânzările vor scădea cu până la 15%”

de Paul Cosma
Miercuri, 06.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru Ferrari, 2020 este un an de limitare a pierderilor. Constructorul italian susține că vânzările sale vor scădea cu până la 15% din cauza crizei COVID-19, după ce producția a fost suspendată pentru circa două luni.

La începutul lunii, Ferrari a anunțat că producția din Italia va fi reluată gradual începând din data de 4 mai, urmând ca fabricile din Maranello și Modena să revină la capacitate maximă în 8 mai.

Obiectivul pentru acest an compromis este limitarea pierderilor, după ce uzinele constructorului au fost închise pentru aproximativ două luni. Potrivit directorului financiar, Ferrari a pierdut circa 2.000 de unități ce nu au fost construite în această perioadă.

Ferrari speră să “recupereze” între 400 și 1.500 de unități până la sfârșitul anului, în funcție de cerere și ritmul de producție până la sfârșitul anului.

Constructorul estimează că vânzările din 2020 vor scădea cu până la 15% din cauza crizei COVID-19, după ce analiștii au spus că rezultatul va fi afectat cu 20-25%.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru