Ford a demarat campania care sărbătoreşte 50 de ani de Mustang (VIDEO)

de Bogdan Mirică
Luni, 05.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a declanşat deja campania de publicitate care anunţă împlinirea a 50 de ani de la debutul modelului Mustang. Legendarul muscle-car american are parte de mai multe filme care îi urmăresc povestea vieţii.

Urmareste Automarket
Anul viitor, în data de 17 aprilie, Ford va sărbători 50 de ani de la naştere unuia dintre cele mai importante modele din istoria sa: Mustang. Modelul, un muscle-car sinonim de multe ori cu întreaga cultură auto americană, va sărbători jumătatea de veac cu o serie de evenimente importante, orchestrate de oficialii Ovalului Albastru.

Pregătirile au început deja, Ford anunţând demararea unei campanii video de mare amploare, botezată „Mustang Countdown”.

Aceasta constă în mai multe clipuri publicate pe Youtube, care urmăresc evoluţia modelului, poveştile din spatele său, oamenii faimoşi pe care i-a atras şi cum a influenţat industria de profil.

Esential 50 de ani împlineşte Mustang în aprilie 2014.
Primele şapte clipuri au în prim plan ideea de la care s-a născut modelul, jucăriile care i-au copiat aspectul, primul record de producţie (un milion de unităţi) şi o serie de interviuri cu oameni direct implicaţi în activitatea de dezvoltare şi promovare a modelului de-a lungul anilor.

Proiectul „Mustang Countdown” este abia la început, în perioada următoare fiind pregătite deja noi filme şi o campanie de publicitate.


Comentarii (1)

  • In the name of the King!
    9 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru