Ford a început livrările noului Ecosport produs la Craiova: primele 600 de unități, transportate cu trenul în Marea Britanie și Germania

de Daniel Popescu
Marti, 12.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele 600 de unități Ford Ecosport produse la Craiova au fost încărcate în trenuri cu destinațiile Marea Britanie și Germania. Livrările în România vor începe după jumătatea lunii ianuarie.

Producția noului Ford Ecosport la uzina pe care constructorul american o deține la Craiova a început oficial în luna octombrie, iar acum au demarat și livrările.

Ford a anunțat că primele 600 de unități ale lui Ecosport au fost încărcate în trenuri speciale la sfârșitul săptămânii trecute și au plecat la drum cu destinațiile Marea Britanie și Germania.

Constructorul menționează că livrările pentru celelalte piețe europene și, implicit, și România, vor începe după jumătatea lunii ianuarie a anului viitor.

"Avem deja două trenuri cu aproximativ 600 de mașini pe care le-am încărcat în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Suntem foarte mulțumiți de faptul că lansarea se desfășoară conform planurilor și procedurilor noastre interne. Echipa noastră de la Craiova și furnizorii noștri au făcut o treabă excelentă și sunt extrem de mulțumit cu rezultatul operațiunilor", spune John Oldham, președinte Ford România și director al fabricii de la Craiova.

Ford România a ajuns în prezent la 4.200 de angajați după o campanie de recrutări de 1.700 de operatori de bază și personal calificat pentru sprijinirea producției noului Ecosport.

Ford nu a anunțat încă prețurile noului Ecosport pentru piața din România, însă constructorul a dezvăluit anterior o ofertă specială de prelansare pentru versiunea cu motor Ecoboost de 1.0 litri și 125 CP: 13.600 de euro cu TVA, preț în care sunt incluse gratuit dotările pachetului Trend, printre care se numără și aer condiționat automat, sistem Sync 3 cu asistență pentru situații de urgență, ecran de 6.5 inch, 6 difuzoare, USB, comenzi audio pe volan, jante din aliaj de 16 inch sau bare plafon negre.

Via Ford

Comentarii (3)

  • Succes! La cât mai multe exporturi! Sper să se construiască și autostrada!
    14 0
  • respect pentru cei din conducerea ford, nu cersesc ca aia de dacia autostrazi, nu isi scot oamenii in strada nu se lauda cat aduc la buget, nu fac politica etc. pur si simplu isi vad de treaba - adevarati profesionisti
    4 6
  • Edikkk
    Pe cand 4 web-camere (fata, laterale si spate) (360* view) pe modelul de serie ?????
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru