Ford oferă kituri de putere Montune pentru modelele Fiesta ST şi Focus ST

de Dragoș Băltățeanu
Miercuri, 17.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford şi tunerul semioficial Montune propun deja kituri pentru amplificarea puterii modelelor Fiesta ST şi Focus ST. Kiturile sunt aprobate de Ford şi beneficiază de garanţie.

Ford a anunţat continuarea colaborării cu tunerul britanic Montune. Montune are statut de preparator semioficial pentru modelele performante Ford, iar acum propune pachete pentru upgradarea noilor modele Fiesta ST şi Focus ST. Pentru început aceste pachete sunt oferite pe piaţa din Marea Britanie.

Pentru noul Ford Fiesta ST, Montune propune un ECU modificat, filtru de aer sport şi o nouă admisie pentru a permite motorului de 1.6 litri turbo să producă 215 CP şi 320 Nm. Motorul de serie de pe modelul Fiesta ST produce 180 CP. Puterea mărită îmbunătăţeşte şi performaţele micuţului hot hatch Ford: 0-100 km/oră în 6.7 secunde.

Urmareste Automarket
Pentru Focus ST, pachetul conţine un intercooler modificat, filtru de aer mai mare şi ECU modificat.
Astfel, motorul de 2.0 litri turbo poate dezvolta acum 275 CP şi 400 Nm, iar sprintul de la 0 la 100 km/oră se face în exact 6 secunde. 

Un kit Montune se poate instala în mai puţin de 90 de minute, iar preţurile pornesc de la 599 lire sterline pentru Fiesta ST şi de la 1.225 lire sterline pentru Focus ST.

Via worldcarfans

Comentarii (3)

  • someone
    la focus cresterea e de 10% si se modifica intercooler-ul, filtrul de aer si ECU. cam putin zic eu
    3 2
  • Vasilica
    Cam putin dar nu e facut pe maidan cum e romanu obisnuit si poti merge zi de zi cu ea. Pe maidan iti va crapa ceva in mod sigur.
    5 0
  • ganditi`va ca nu afecteaza garantia. normal ca puteau mai mult dar si riscul de a crapa era mai mare...
    stiu ca la bmw 335i (posibil toate 35i) pt 2000 eur iti faceau nu stiu ce modificare de ecu/intercooler de castigai maxim 10cp, dar era foarte populara tocmai ca nu afecta garantia masinii...
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru