Ford pregătește un facelift pentru S-Max: primele imagini, "scăpate" în configuratorul pentru piața germană

de Daniel Popescu
Luni, 02.09.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Primele imagini cu facelift-ul lui Ford S-Max au apărut accidental în configuratorul constructorului pentru piața germană și arată modificări minore de design pentru monovolum.

Ford își reconfigurează gama de modele comercializate în Europa, iar monovolumul S-Max urmează să primească în viitorul apropiat un facelift.

Informația a fost confirmată chiar de constructorul american, care a publicat accidental câteva imagini cu S-Max facelift în configuratorul dedicat pieței din Germania.

Imaginile publicate arată că partea frontală a monovolumului va beneficia de o serie de actualizări estetice, în special la designul grilei, care va crește în dimensiuni și va avea o formă octogonala. În schimb, partea din spate rămâne practic neschimbată.

La interior se remarcă o evoluție a consolei centrale, care are o estetică mai modernă, însă ecranul are aceeași dimensiuni ca și în prezent.

De asemenea, Ford a publicat deja și lista de motorizări disponibile, cel puțin pentru piața germană. Astfel, S-Max facelift va fi disponibil cu un motor pe benzină Ecoboost de 1.5 litri și 165 de cai putere, în timp ce fanii diesel vor putea alege unitatea EcoBlue de 2.0 litri disponibilă în versiuni de 190 și 240 de cai putere, ambele cu cutie de viteze automată cu 8 trepte. Versiunea de 190 de cai putere este oferită cu sistem de tracțiune integrală.

Cel mai probabil, prezentarea oficială a lui Ford S-Max facelift va avea loc cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Anterior, presa internațională a speculat că Ford ar putea renunța la producția lui S-Max, după ce a luat o decizie similară în cazul lui C-Max și Grand C-Max, în contextul în care popularitatea monovolumelor este în scădere.

Via Caradisiac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru