Ford publică noi imagini cu viitorul SUV electric bazat pe platformă Volkswagen

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 15.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile a publicat un nou teaser video cu viitorul SUV electric, bazat pe platformă Volkswagen. Acesta va debuta în 21 martie.

Americanii de la Ford continuă campania de promovare a viitorului SUV electric, dezvoltat pe platforma MEB de la Volkswagen. Debutul este programat pentru data de 21 martie.

După o serie de imagini, care nu trădau foarte multe informații, acum a venit momentul să vedem un teaser video cu viitorul model.

Reprezentanții companiei au avut grijă să nu "scape" foarte multe informații în presă. Știm doar că viitorul SUV cu zero emisii va avea o formă pătrățoasă, elemente de protecție din plastic, pentru un plus de robustețe, și jante cu design aerodinamic.

Cea mai recentă imagine cu acest model dezvăluia în plus grila frontală închisă, emblema destul de generoasă și puțin din prizele de aer inferioare.

Așa cum spuneam, noul SUV electric Ford va debuta în 21 martie.

via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru