O nouă imagine cu viitorul SUV electric Ford, bazat pe platformă Volkswagen

de Alexandru Monenciu
Joi, 09.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Martin Sander, director general Ford Model e Europa, a publicat pe contul său de Twitter o nouă imagine teaser cu viitorul SUV electric al mărcii americane. Acesta va debuta în 21 martie.

Americanii de la Ford se pregătesc să lanseze un nou SUV electric, construit pe platformă Volkswagen. Acesta este gândit pentru europeni și va fi asamblat în Europa.

Numele viitorului SUV cu zero emisii este încă necunoscut, dar știm că va fi prezentat oficial în 21 martie.

Acum, îl putem vedea într-o nouă imagine teaser, publicată chiar de Martin Sander, director general al Ford Model e Europa. Din păcate, imaginea respectivă nu dezvăluie foarte mult.

Se poate observa grila frontală închisă, emblema destul de generoasă a mărcii americane și puțin din prizele de aer inferioare. Ne putem aștepta, în plus, la elemente de protecție din plastic și la jante cu design aerodinamic.

Reprezentanții Ford nu au oferit, până acum, detalii tehnice despre viitorul SUV electric. Știm doar că va fi construit pe arhitectură Volkswagen.

Așa cum spuneam, debutul este programat pentru data de 21 martie.

via Martin Sander (Twitter)

Comentarii (3)

  • Hai, pe bune, cum poti numi asta imagine teaser cu viitorul model ev ford?? Poate cu emblema, da, asta e clara, in toata splendoarea, dar despre modelul in sine.. zero barat
    10 1
  • Știrea însoțită de fotografia cu pricina ar fi de toată jena, dacă nu ar exista speranța că s-ar putea asambla și la Craiova, în viitor, acest model. Deși, Ford Craiova, e o firmă turcă acum... tare mă tem că va trece pe utilitare în curând. Bune și alea, oricum, decât nimic.
    7 1
  • La ce bot patratos are nu e facut pt europeni. E facuta pentru chinezi si bagat pe gat la prostii de europeni, precum si Focus.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru