Ford Ranger Raptor Special Edition: versiune specială pentru Europa, produsă în număr limitat

de Alexandru Monenciu
Marti, 25.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile a lansat noua versiune Ranger Raptor Special Edition. Aceasta va fi produsă într-un număr limitat de exemplare și va fi disponibilă numai pe Bătrânul Continent.

În urmă cu câteva zile, Ford a publicat o imagine teaser care anunța lansarea unei versiuni noi Ranger Raptor. Acum a venit momentul să facem cunoștință cu ea și să aflăm că denumirea sa oficială este Ranger Raptor Special Edition.

Noua ediție va fi produsă într-un număr limitat de exemplare și este așteptată să sosească în reprezentanțele din Europa în luna octombrie a acestui an.

Pe lista cu noutăți exterioare regăsim dungi negre pe capotă și plafon, accesorii vopsite în roșu și elemente de protecție finisate în negru mat. Paleta de culori include trei nuanțe: Albastru Performance, Gri Conquer și Alb Frozen.

Pasagerii vor regăsi la interior un instrumentar de bord Raceway Grey, cusături roșii pe planșa de bord, volan și fețele portierelor și scaune îmbrăcate în piele.

Noul Ford Ranger Raptor Special Edition este echipat cu un motor bi-turbo diesel de 2.0 litri care dezvoltă 213 CP și 500 Nm. Transmisia automată cu 10 trepte, tracțiunea integrală (cu Terrain Management System și mod de rulare Baja) și suspensia cu amortizoare Fox completează pachetul tehnic.

via Ford

Comentarii (2)

  • 16 poze cu exteriorul, multe generale, și doar una singură cu interiorul și aia cu scaunele... Detalii interioare nimic spre zero absolut.
    6 2
  • netam-nissan
    un vecin cam cowboy are una d-asta cu care bloca deseori ieșirea altora din parcare.
    înțelegător totuși după reproșuri, o trage acu pe spațiul verde - ex-verde mai precis că acu seamănă cu dunele din paris-dakar.
    15 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru