Ford semnează un parteneriat cu actorul Idris Elba: în 18 noiembrie, britanicul va împărți scena cu viitorul SUV electric

de Cornel Șocariciu
Marti, 05.11.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford pregătește o campanie specială pentru promovarea viitorului SUV electric. Conform reprezentanților companiei, lansarea SUV-ului electric va fi primul eveniment în cadrul căruia își va face apariția și actorul britanic Idris Elba.

Ford pregătește lansarea primului SUV electric din istoria companiei. Conform oficialilor constructorului american, modelul electric va fi prezentat în 18 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Acum, constructorul de peste Ocean a anunțat că a semnat un parteneriat cu actorul Idris Elba pentru promovarea viitoarelor modele. Conform reprezentanților companiei, lansarea din Los Angeles va fi primul eveniment în care britanicul va împărți scena cu viitorul SUV electric. 

"Multă lume nu știe, dar în tinerețe am lucrat la Ford. Și tatăl meu a lucrat la Ford. Faptul că sunt implicat în acest proiect și că am ocazia să stau la volanul unei mașini care ne duce mai aproape de viitor mă face să mă gândesc că în acest mod cercul se închide", a declarat Idris Elba.

Până acum știm că viitorul SUV electric Ford ar putea primi numele Mach-E, iar designul său va fi puternic influențat de liniile muscle car-ului Mustang.

Pentru moment, reprezentanții Ford nu anunță puterea sau configurația sistemului de propulsie, însă ne asigură că bateriile vor fi capabile să ofere o autonomie de până la 600 de kilometri (valoare calculată conform standardului WLTP).

În același timp, Ford menționează că viitorul SUV va fi construit pe o platformă nouă, dezvoltată special pentru vehicule electrice.

Comentarii (2)

  • desi fordurile obisnuite sunt in general masini facute la repezeala, cu hibe in proiectare si exploatare (exceptie Galaxy), ei bine, de data asta e diferit.

    in modelul care urmeaza sa fie lansat in curand s-a investit foarte multa munca, atentie si pricepere si este cu totul altceva fata de restul fordurilor, spun asta din surse apropiate acestui proiect.

    sigur, nu va asteptati sa regasiti interioare fine ca in Audi e-tron sau MB EQC, pentru ca nu vorbim aici de o marca premium, dar la partea tehnica (platforma si propulsie) s-a lucrat temeinic, iar rezultatul veti vedea ca nu va fi prea departe de cele doua premiante amintite mai sus, iar elogiile presei vor fi similare cu cele pentru VW ID.3, estimez eu, si aceea la randul ei construita cu mai mult interes decat un Polo obisnuit, spre exemplu.

    de asemenea, desi materialele sunt conform standardului masinilor de volum, prelucrarea si asamblarea lor este la cu totul alt nivel fata de restul gamei ford. adio deci interioare cu greieri, caroserii ruginite prematur, subsisteme si subansambluri proiectate defectuos (frane, infotainment, partea electrica), pentru cei care sunt in tema.

    pe scurt, vom face in curand cunostinta cu probabil cea mai buna masina pe care ford a facut-o vreodata, din toate punctele de vedere.

    nu va fi ieftina (nicio electrica nu este deocamdata ieftina), dar cine si-o va permite va face o alegere pe care nu o va regreta ulterior !!!
    13 2
  • Asta e una din masinile pe care le astept in urmatoarele 12 luni :)
    10 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru