Ford va crea 1300 de locuri de muncă la uzina de la Craiova

de Tiberiu Safta
Miercuri, 10.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a anunțat oficial că va crea 1300 de locuri de muncă noi la uzina sa de la Craiova. Noile locuri de muncă de la uzina din țara noastră va duce la creșterea capacității anuale de producție.

Ford Otosan tocmai a anunțat în urmă cu puțin timp că va crea nu mai puțin de 1300 de locuri de muncă noi la uzina sa de la Craiova. Astfel, acest eveniment reprezintă prima campanie majoră de angajare la nivel local pe care noul proprietar al uzinei din România o întreprinde de la finalizarea transferului de proprietate din iulie 2022.

Cu această ocazie, uzina caută să angajeze operatori de producție, precum și experți în inginerie, finanțe și întreținere. Campania de angajare va începe în luna iunie a acestui an.

Suplimentarea locurilor de muncă la uzina de la Craiova apare în contextul în care Ford Otosan dorește să mărească producția de mașini la acestă fabrică. Astfel, capacitatea de producție a uzinei de la Craiova ar urma să crească de la 250.000 de vehicule produse pe an la 272.000 de mașini produse în fiecare an.

„Acesta este momentul perfect să te alături și să urmezi o carieră în industria auto și sunt încrezător că împreună cu partenerii noștri, vom reuși să atragem talente noi la Ford Otosan România”, a declarat Müjdat Tiryaki, președintele Ford Otosan Craiova.

„Odată cu adăugarea celor 1.300 de locuri de muncă, vom ajunge la un număr de aproximativ 6.500 de angajați la fabrica din Craiova, ceea ce va asigura un program de lucru în 3 schimburi, mai târziu în acest an”, a mai adăugat acesta.

via Ford

Comentarii (2)

  • Super tare! Sa inceapa cu electricele alea odata.
    5 9
  • Să umple Norvegia de electrice!
    Pe tăpșan s-au fript mulți cu Ecoboost, powershift și alte invenții de luat bani serioși pe nimic.
    Scump, prost și fără rost, cam ce ar avea nevoie norvegienii.
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru