Locuri de munca

Miercuri, 10 Mai 2023 | Intern

Ford va crea 1300 de locuri de muncă la uzina de la Craiova

Ford a anunțat oficial că va crea 1300 de locuri de muncă noi la uzina sa de la Craiova. Noile locuri de muncă de la uzina din țara noastră va duce la creșterea capacității anuale de producție.
Luni, 13 Martie 2023 | Industrie

Ford elimină 1100 de locuri de muncă în Spania. S-Max și Galaxy se apropie de sfârșit

Conform celor mai recente informații, Ford are în plan să elimine 1100 de locuri de muncă în Spania, ca parte a planului major de restructurare a mărcii pe piața europeană.
Miercuri, 15 Februarie 2023 | General

Ford va elimina 3800 de locuri de muncă în Europa

Divizia europeană a mărcii Ford a anunțat că va elimina aproximativ 3800 de locuri de muncă. Acest lucru face parte dintr-un plan nou de reorganizare a mărcii pe piața europeană.
Miercuri, 08 Decembrie 2021 | Industrie

STUDIU: Industria auto va pierde 500.000 de angajați în Europa, din cauza mașinilor electrice

Un studiu efectuat de către PwC Strategy, sub îndrumarea Asociației Europene a Furnizorilor din Industria Auto (CLEPA) arată că mai mult de 500.000 de locuri de muncă în domeniul auto vor fi pierdute din cauza tranziției de la combustibili fosili la energie electrică.
Miercuri, 12 Mai 2021 | Economic

Șeful Daimler ridică o problemă generată de mașinile electrice: va scădea forța de muncă angajată?

Daimler anunță că este pregătit pentru accelerarea tranziției către un sector auto dominat de mașinile 100% electrice, dar spune că UE trebuie să organizeze o dezbatere privind impactul electrificării asupra angajaților din această industrie.
Luni, 15 Martie 2021 | Economic

Volkswagen vrea să desființeze 4.000 de locuri de muncă în Germania

Volkswagen intenţionează să desfiinţeze până la 4.000 de locuri de muncă în Germania oferind angajaţilor mai în vârstă programe de pensionare anticipată sau parţială, care ar putea costa grupul mai multe sute de milioane de euro, potrivit unor surse citate de Reuters.
Luni, 24 August 2020 | Intern

Autoliv va transfera 70 locuri de muncă din Germania în România: grupul invocă scăderea vânzărilor

Autoliv, unul dintre cei mai mari producători de airbaguri și sisteme de siguranță auto din lume, va transfera în România o parte din locurile de muncă în dezvoltare, logistică și administrație de la o fabrică din Germania. Grupul spune că a luat această decizie pe fondul scăderii vânzărilor și din cauza lipsei de perspective a unei recuperări pe piața auto.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | Industrie

Studiu: Accelerarea adoptării mașinilor electrice în Europa va afecta numărul locurilor de muncă, inclusiv în România

Constructorii auto avertizează că viitoarele norme de emisii care favorizează mașinile electrice vor avea un impact negativ asupra locurilor de muncă din industria auto, inclusiv în România.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru